Toysdaily 玩具日報

查看: 4640|回復: 21

[3A/ threezero] ThreeA sniper

今日係便利店訂左隻sniper差唔多要一牛,
返到屋企又開始有啲後悔,:55:
隻野支槍真係有啲吸引嘅,
但係冇豬嘴面具硬係好似差咁D:die:
等我放下毒等多D C兄陪我先:77:
唔中你計:36:
一隻金牛唔係問題,不過除咗支槍吸引...又無新頭雕,又無mask...
又無其他色...真係毒唔到我~~
不過大貨可能有驚喜呢~~
唔中你計
一隻金牛唔係問題,不過除咗支槍吸引...又無新頭雕,又無mask...
又無其他色...真係毒唔 ...
NAVIgator 發表於 10-1-2012 01:47 AM

零售版通常比較少驚喜:58:
回復 3# jerryfai

咁咪即係我"金翅中伏鳥":help:

訂左了。見件衫 pattren 同我之前人隻BBICN TK一樣,所以買埋。
另外, sniper 冇mask 係正常。
呢隻官網未出過絕對有機會轉色再出網版,所以我無訂
有話呢隻係exclusive, 3a自己唔會搶自己生意,現階段連大陸都係收緊訂,到時有幾多現貨都睇依家反應好唔好,又或者供應商願唔願意坐貨,人地坐貨,到時可能貴d•••,隔五個月後出貨,就算即出第隻款,成年後成本升及其他因素,下一隻零售價相信會高d..
所以我鍾意嘅話,咪入左呢隻先,費事到時又後悔,後追,玩figure,最重要係”中”!唔中,送俾你都睇有冇位擺:77:
迷彩永遠都糸依啲色最正訂左
六神合一好似,冇入:58:
呢隻我真係麻麻地...........nothing but pass HAHAHA
有話呢隻係exclusive, 3a自己唔會搶自己生意,現階段連大陸都係收緊訂,到時有幾多現貨都睇依家反應好唔好, ...
bababa 發表於 10-1-2012 09:32 AM

可能有d大大見到上次bbicn exclusive pathfinder 出完之後,3A官網隨後又出隻7骨Kyoku,所以感覺隻sniper會出別色版。

我好同意bababa大大o既講法,唔「中」就冇用!好似隻渣古咁,真係送畀我都唔識欣賞。
訂左了。見件衫 pattren 同我之前人隻BBICN TK一樣,所以買埋。
另外, sniper 冇mask 係正常。
initial 發表於 10-1-2012 07:16 AM

我反而鍾意佢塊面上o左迷彩色!呢樣o野好打動我!
呢隻感覺係唔太3A! 但都訂咗,自己改裝。

WWR 大軍不能缺少 Sniper.
个人几钟意,订左三只,仲想入多两只,仲考虑紧。
因为呢只睇落有好大的发挥空间,就如RRAAYY大所言。
3隻...自己改?可唔可以透露下打算點改