Toysdaily 玩具日報

查看: 3586|回復: 20

[玩具攝影] 3.75" 和諧而又互相尊重

和諧,不是一百個人講同一說話;和諧,是一百個人,有一百句不同說話之餘,而又互相尊重。

今次介紹下上次淘土未拆裝的...............

開始幫佢油緊金色...........

賣家算負責,忘了腰帶,也再寄來。裝番!

新來的公仔同舊該的相處算是和諧....

寡婦:亦展開新生活..........

不太孤獨了!

不能舒展力量,只好找適合的對手......

暴力以外,還需要其他調劑

跳下舞是正常社交.........

然而,每人也會有適應新地方的煩惱............

金人: 究竟主人何時把我油完?

鐵人: 冇咁快架,你睇我就知啦!

只要互相了解,和諧就是這樣一回事.............

隻mark 1 d金色係咪你加上去架??
頭像被屏蔽
好正的天與地名句~~
呵呵,潛水員是海記產物吧,好正呀,
同Pack的白色大型潛水裝都好正,我本來都想買的:DD
無明兄會否貼來看看?:shiny:

GAY:DD
上次唔係冇左條腰帶既咩?
玩具Kenny 發表於 9-1-2012 10:14 PM

可能賣家其實有比埋條爛左既腰帶 (?)
玩具Kenny 發表於 9-1-2012 10:14 PM

黑寡婦同黑寡婦細聲話: 點解Kenny兄,人物兄同Assassin兄都冇睇內容文字嘅?
黑寡婦同黑寡婦細聲話: 點解Kenny兄,人物兄同Assassin兄都冇睇內容文字嘅?
無明: 發表於 9/1/2012 11:19 PM

唔好以為update完之後扮晒野wor
觀眾既眼睛係雪亮個wor~
:58:
回復 9# 玩具Kenny

:66::66::66::66:
金人果然還是涂上金色漂亮~~~和諧呀~~
如果金人只是胸部和腰部塗金色或者會挺有趣?:DD
頭像被屏蔽

一個充滿冬日陽光的下午..........2名黑寡婦在談少婦心事............

黑寡婦: 你新進入主人家,和大家相處和諧嗎?           黑寡婦: 在咁多英雄對我好,總好過呆在倉!

黑寡婦: 主人對我好,常拿我來把玩..........

黑寡婦: 我,好快樂!

不同的決定,會走出不同的路。

但我相信,

到最後他們都會在同一個終點出現。

我相信。:o
唔好以為update完之後扮晒野wor
觀眾既眼睛係雪亮個wor~
玩具Kenny 發表於 9-1-2012 11:32 PM

:34:
我都mess up左:30: