Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 「非公認戰隊 Akibaranger series 痛 」重妄想討論區(非公認巨人登場!!)

好似楊司琪妹..............................
什麼是熟肉??
冬暖夏涼小恐龍 發表於 12/5/2012 14:02

好似系廣告黎

有字幕/熟
平常look有D似AKB既大島優子
stonekeung01 發表於 12-5-2012 11:09 AM

如果身材都似大島優子就...:46:了...
回復 181# 0din

找不到熟肉???:$

重妄想!我射
http://tw.myblog.yahoo.com/howza-life/article?mid=43825
今年呢兩套戰隊會唔會crossover
拉打大戰戰隊可唔可受賣Akibaranger 玩呀?
RealManRider 發表於 27-4-2012 07:34 PM

重妄想  發個夢便可
敬告各位同志: 第六集生肉出了!! 越來越感到這套特撮其實是用邪道來向王道致敬(當然要同時保證週邊商品要暢銷)!!
今集它用了不少的篇幅來向幕後製作人員致敬, 期待熟肉:71:
好緊張呀!越來越大鑊啦!
唔好講劇情啊
我未看啊:63:

日南響子

日南即係……藍?﹗我覺得呢套戰隊好爆呀﹗連好耐以前睇POWER RANGER既我都要睇返戰隊呀﹗﹗哈哈哈~~~
非公認戰隊 AKIBA RANGER 絕贊放映中

非公認戰隊 AKIBA RANGER於 TAMASHII NATIONS 參戰
現正於日本播放中的「非公認戰隊 AKIBA RANGER」同時在Tamashii Nations 系列商品化!!
本輯故事是活躍於秋葉原的1男2女的主人翁被選中成為戰士,與一眾公認戰隊於妄想世界中聯手打敗敵人,是一個關於妄想的英雄成長故事!
喜歡戰隊的朋友切密錯過!!
AKIBA RED 初回特典附屬 Akiba Red、Blue 、Yellow專用魂Stage共三款!
AKIBA YELLOW 配合劇中的身高和胸部以新設計造型再現。
AKIBA BLUE 裙部分採用軟膠配件,再現劇中動作姿勢。
Deform Mesiter Petit AKIBA RANGER
c TOEI COMPANY, LTD. All Rights Reserved.

2012年月6月下旬發售 建議售價: 3,360日元(含稅)
2012年月7月下旬發售 建議售價: 3,360日元(含稅)
2012年月8月中旬發售 建議售價: 3,360日元(含稅)
2012年月8月下旬發售 每款建議售價: 499日元(含稅)
06未有孰肉?BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
其實有無可能有黑或者銀戰士(即第4名)丫拿?
點解重未有第6集熟肉呢?一開始既咀咀已經好想知道佢地為乜了……