Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Inspector2211

[分享討論] 點分真假貨?

睇包裝 , 面尚 , 特別是價格 , 睇返日圓貨對港紙差幾多.....
密斯威爾 發表於 8-1-2012 05:11 PM

價格呢家好多店舖間直係拋番你轉頭
個價高/正版價, 就係博你估佢咁貴係真野~
福榮街起碼都有三至四間.......
去到福榮街街頭行到街尾應該就會知係邊幾間
好易認, 好易搵~
movie_arms 發表於 8-1-2012 04:45 PM

yes,好多間賣OP組立式、景品既鋪頭都係假野黎...
價格呢家好多店舖間直係拋番你轉頭
個價高/正版價, 就係博你估佢咁貴係真野~
movie_arms 發表於 8-1-2012 06:26 PM

呢樣都係真既...不過我仲未試過吧..
我有隻老翻nendoroid獅子Saber, D膠味臭到嘔~~~ 玩完隻手都臭的~~~ :72:
多謝各位的意見.一出就買當然最好,但都要睇睇有冇錢同時間.最慘有時喺阿苦見到D心頭好,個賣家提你佢嗰D喺正版,出面有好多番梘貨,咁你仲入唔入呀,講緊一千幾百喎
依家正貨水準走下波加上a貨越做越近磅, 所以金睛火眼都無用, {:2_117:}
依家d舖流動性大, 唔係大舖都比唔到信心我{:2_120:}
為免賴野, 通常我響頭十四日內便主動出擊, 和絕不後追:67:
咁即係去唔去皆旺好?:?