Toysdaily 玩具日報

查看: 3397|回復: 11

[詢問] superman對boot有大細---有圖

買左個幾月又換左一次依家先知兩隻boot大細相差好多:49:如果依家走去ht換仲得唔得袈  有無人同我一樣兩隻大有大細:help:仲有相差好遠高低差唔多到左鞋邊條線位 個鞋隆好明顯細左一個圈
shittttttttttttt 我都無留意自己個隻, 事隔咁耐, ht彩你有味, 惟有讓時間淡化偒痛, 兼把大鞋留後, 細鞋留前, 視覺上平衡一d 囉..... :time:
:49:...........
%^#$#@$%^....... 我的也有这现象!  HT 你到底是怎么了!!
可能真人係大細腳呢,咁咪係極度像真囉:66::66::66:
我今晚放工去问下有没有得换先相差太远 接受唔到 :angry: 如果没有 睇下有没有人同我 交换先
屋企果隻放得好入
都係陣間落HT睇下佢地果隻點先再算啦
小弟昨日才入,刚刚检验过对boot没问题:54:
買左個幾月又換左一次依家先知兩隻boot大細相差好多如果依家走去ht換仲得唔得袈  有無人同我一樣兩 ...
JAYLAU2024 發表於 7-1-2012 02:14 AM

其實自己剪番齊得唔得應該唔會好難.........亂講的....唔好介意:67:
原來唔只我係咁,,我放工去左ht   攞對 boot比佢地睇.我單又過期以為無希望la 可能佢地都覺得好有問題要搵經理決定換唔換  經理出來睇嘓時幾個員工都圍埋一齊睇研究 我就企左另外一邊睇野之後隔左一陣見佢地仲研究緊 因為時間關系行埋去睇下做乜咁耐 原來佢地都好奇怪點解會大細得咁緊要話同一個模啤出來唔會咁 最後要留低電話 等消息 因為星期日工廠休息 照睇好大機會換到  第一次訂ht己經膊頭太鬆換左一次 跟住又大細 boot:die: 不過 呢隻超人真係好野黎嫁不過我黑仔 ht肯跟進都算唔錯la :)
對 boot唔係高低咁小問題 係整體大細包括腳板:no:係唔同size
真係唔怪得玩家驗屍咁驗,睇少眼都唔得:67: