Toysdaily 玩具日報

查看: 2749|回復: 14

[新品消息] Soldier Story 2012年 現代配件發行計畫

今天早上 上了Ben大的博客,發現一則新消息,轉貼上來,

在新的一年裡SS將會計畫開發一系列的現代配件產品,希望這些都能滿足到喜歡自己動手DIY的玩家.

除了剛公佈的SS057新品外, SS的現代配件系列2012年第一擊將會在農曆新年前發售,
當各位看到官圖公布的時候就會是即將發售的時候了,  敬請關注!

SS新浪微博发布的照片:

Mk48mod1  coming  soon~

幾時有相睇?好想知有咩配件!
如果出 黑色CIA 配件 就正.   不用高追XDD
如果出 黑色CIA 配件 就正.   不用高追XDD
tallken 發表於 6-1-2012 09:49 AM

可能會係可動版嘅AT-4都未定!ss之前有提過
出咩都好
有多個選擇點都好d
不過關鍵是價錢
SS 散件都唔平, 肥水不流別人田係上策
可能會係可動版嘅AT-4都未定!ss之前有提過
woowoobb 發表於 6-1-2012 09:51 AM

好大機會, 因為在其它地方提過:D
頭像被屏蔽
好大機會, 因為在其它地方提過
Figurefunfun 發表於 6-1-2012 04:02 PM

我就係啱啱响佢公報前追咗威龍個枝AT-4..............:42:
正呀!! 又多D選擇~~~~~~:shiny:
好..好消息,一於儲定錢買哂佢,最好有埋狼狗..... 師兄大大,最緊要一有消息即刻通知我地. 謝。
好..好消息,一於儲定錢買哂佢,最好有埋狼狗..... 師兄大大,最緊要一有消息即刻通知我地. 謝。
figure128 發表於 6-1-2012 08:28 PM

我想有洛威拿多過狼狗,狼狗响現時有機會搵到,但洛威拿真係未見過.
洛威joker都用到,物盡其用~~~~~~
Mk48mod1  coming  soon~

好多金屬parts咁喎
以為會係可動AT-4添:79:
正啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~