Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 我最中意既 TK !! Slicer InterBaka !!

近來海灣嗰幾隻TK, d 價真係嚇死我!見到隻舊 Euro Bramble 好鍾意!
依加海灣, 淘佬, 牙夫 D 3A 價全部高左....
我同淘佬D 賣家傾過下.... 佢地話多左好多香港買家 :69:
依加海灣, 淘佬, 牙夫 D 3A 價全部高左....
我同淘佬D 賣家傾過下.... 佢地話多左好多香港買家
Baka 發表於 6-1-2012 11:04 PM

好彩買早咗,  然後係 TD 放 毒......... :67:
回復 63# RRAAYY

3A 一反傳統....
早買早享受 而且慳幾舊 :67:
回復 63# RRAAYY

咪就係你有份 用晒我份雙糧羅:53:
回復 65# 甘大滋

你地都有份~!! :no:
不過really 好happy !!
回復 66# Baka

我…都係受害者:56:
:56: ...........海灣呢排真係好多好嘢 ............ :80: ... 好大引誘 !!!!
RAY兄… noir de plume 等緊你:57:
RAY兄比咩引誘到呢~ 講來聽聽 :58:

Noir.... 係我target 之一....
但個價almost = Naga Yama pack...:31:
隐藏版啊:no:~~~~~~ :Q~~~~~~~~~~~~:help:
回復 49# Baka
baka 兄, 有無新相睇???
noir de plume... 甘大個POST真係超毒...noir真係好靚, 睇相中我最鍾意呢個colour配搭
攪到我都有d心郁郁想入番隻1:12解下毒
不過1:12 o既質素同1:6差太遠la...:42:
noir de plume... 甘大個POST真係超毒...noir真係好靚, 睇相中我最鍾意呢個colour配搭
攪到我都有d心郁郁想 ...
NAVIgator 發表於 16-2-2012 05:04 PM

如果價錢差咁多, 只好用隻1/12止下引.
回復 73# NAVIgator

我都係入wwrp noir 玩下好了:55:
係差好遠 因為價錢都差好遠:69: