Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 我最中意既 TK !! Slicer InterBaka !!

師兄兩隻入咗幾多錢,pm埋俾我呀?我都想知係邊度買?thanks
:handshake: 又一神級嘅TK,好毒好毒,:o 睇佢唔倒睇佢唔倒.
回復 31# speedmarkedmond

Speed 大 已pm :77:
回復 32# on111048

我之前都係比人毒中依隻… 考慮左成個月先捨得入…
嘩!Interbaka!好正呀!
回復 35# terce

係.... 而且D舊化剛剛好
又match D白油 所以拎來影 :DD
你地就好啦有的玩, 我在馬來西亞想買都買唔到.
回復 37# thiam

提議大大可以試下 E海灣... 不過, d價仲貴:cool:
回復  thiam

提議大大可以試下 E海灣... 不過, d價仲貴
甘大滋 發表於 6-1-2012 09:52 AM

最哀傷的係網上訂野我都唔識, 而且目前我又同人地租房, 好多野都唔方便. Anyway Thank you. :56:
回復 39# thiam

唔要緊, 唔要緊, 當儲蓄都唔錯丫:77:
回復  thiam

唔要緊, 唔要緊, 當儲蓄都唔錯丫
甘大滋 發表於 6-1-2012 10:32 AM

:79::63::help::sad::time:
回復  thiam

唔要緊, 唔要緊, 當儲蓄都唔錯丫
甘大滋 發表於 6-1-2012 10:32 AM

真係會儲到唔少錢…:70:
真係會儲到唔少錢…
Baka 發表於 6-1-2012 11:00 AM

CHing, 如果可以親手買到依隻野儲少少少錢我都肯ar........
CHing, 如果可以親手買到依隻野儲少少少錢我都肯ar........
thiam 發表於 6-1-2012 11:08 AM

咁又係既...... 千金難買心頭好:26:
正!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!