Toysdaily 玩具日報

查看: 14250|回復: 50

[分享討論] 你喜歡Predator的原因

頭像被屏蔽
喜歡佢在樣衰與有型之間!
喜歡佢能與異形抗衡!
my 1st hot toys was on 2010 July 23.. it was MMS 90 p1 predator.. after that... till now... cant stop buying...
我喜歡主要係佢既設計與及故事背境,異形同P仔設計上到現在都冇怪物可以及得上!:71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
好難解...!!!!
其實初初好鍾意佢帶面罩,加埋個古烈治頭,好型...!!!
但後尾又鍾意佢唔帶,夠樣衰。
回復  dragonsim

我買左CP之後, 俾各ching教唆及帶壞之後就買了BP, TP, 依家thinking FP or SP
dannydanny 發表於 5-1-2012 02:57 PM

師兄,你咁講就有意見喇,
我記得你開post話想買多隻P仔,問大家意見,
而家又話我地教唆同帶壞,好似唔係好o岩o咼...!!!!
鐘意佢樣衰得黎又有型, 而且有種原始獵人既感覺!
頭像被屏蔽
鐘意佢樣衰得黎又有型, 而且有種原始獵人既感覺!
yorpheus 發表於 5-1-2012 03:15 PM

AGREE~~~~~~
回復  kafai1978

係呀, 當時plan買多1隻, 點知你同其他ching不停加正相黎引誘我, 依家買左2隻, 之後仲會 ...
dannydanny 發表於 5-1-2012 03:20 PM

咁好啦,為左我o既過失,我決定以$1000收購晒你3隻P仔,
等你唔好再沉淪落去...!!!!哈哈哈哈~:34:
真係好難講
可能鍾意佢地既mask
尤其係Celtic~~~~
唔知點解好喜歡Perdator, 可能是細個第一次睇, predator給我"好驚好驚"的感覺, 好驚predator突然隱形, 又突 ...
dannydanny 發表於 5-1-2012 02:43 PM

係鍾意嘅話咁就唔好停手lor......    再來! :75::57:

夠野性
{:3_130:}