Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Newsletter - VOX volume 2 number 1

訂左大衣SHADOW.

SNIPER考慮中, BBICN限定應該好多現貨, 可能出貨至買.
請問大大知唔知便利店咩價錢呀?同埋點解官網未有得訂?
cactus 發表於 5-1-2012 10:29 PM

你講邊隻ar? 老虎聽日官網開訂. Sniper 官網唔會有得訂, 因為係BBICN exclusive.

SORRY,我想問樓上隻SNIPER
依隻SNIPER.... 1516 中 :55:
SORRY,我想問樓上隻SNIPER
cactus 發表於 5-1-2012 11:16 PM

BBICN 或者淘x
你講邊隻ar? 老虎聽日官網開訂. Sniper 官網唔會有得訂, 因為係BBICN exclusive.
initial 發表於 5-1-2012 10:43 PM

Initial大大,Zaku是渣古,不是老虎啊…:63:
Zaku 的反應好像一般
頭像被屏蔽
"Ashley 說是 Bandai 方面要求不能使用自護軍的字樣或標誌。"

單憑這一點已流失不少客人
dogjumpjump 發表於 6-1-2012 12:14 AM

I will use my own Zion decals for it !! :79:
回復 39# dogjumpjump

隻zaku 唔係單眼… 其實已經唔係zaku....
   而且好似唔太3A feel
回復 28# 甘大滋

咁即係NOM啦,入咗DW/NW就應該入埋NOM.甘大係咪咁提議呢.咁我同Zaku冇緣份:79:
回復 42# on111048

正確 因為我鍾意nom件衫 同膚色
至於zaku, 我都想入, 但真係要理性少少,
事關我仲諗住入robocop, ironman mark 同batmobile…
咁一定要放棄zaku
隻sinper好似唔錯,不過無頭盔面具,又得迷彩色(上一次隻grunt買咗黑色)...
真係1516....
另外,係咪有得出番Tommy佢地?
回復 43# 甘大滋

嘩 來緊我都有好多target :59: