Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 3A Newsletter - VOX volume 2 number 1

請問Shadow 同 Penumbra係咪未出ga?
回復 12# terce

呢隻可以襯翻之前隻3aa Jungle Ranger grunt, 唔知官網遲d會唔會出埋其他色
回復 17# metalsad

根據Ashley所講,暫時應不會有另一種色調!
"no other versions in the mean time, the suit is hand woven and shit load of work, so a while to anymore !"
3A Toys:BBICN限定-3A士兵狙击手
3A Toys:Punter Bot Sniper- BBICN EXCLUSIVE

价格:890人民幣  /140美元

预计2012年5~6月上市

跟我預想的有D出入.....::55:
3A Toys:BBICN限定-3A士兵狙击手
3A Toys:Punter Bot Sniper- BBICN EXCLUSIVE

价格:890人民幣 ...
Baka 發表於 5-1-2012 04:39 PM

我剛在淘淘看見,訂金5草人仔,總價8魚人仔。運費可用順x到付。

為什麼可以平過你說的價錢呢?

回復 20# yioy1482

可能會員有discount? 唔理lu, 已經訂左:shiny:
回復 21# 甘大滋

甘大咁快手就訂咗:71: 3a官網都未開訂喎.
回復 22# on111048

我... 唔知呀, 以為BBICN限定 唔會係 3A官網出現,
見有咪訂鬼左佢. 亦可以提自己唔好諗住買 Zaku:no:
回復 23# 甘大滋

Zaku真係唔知訂唔訂好1516中,因為我想入N.O.M.:unhappy: 兩個只能活一個,甘大比啲意見我啦:help:
I give up Zaku. Too expensive and just dun hv feel...
Looking forward to Mazinger! It will be great if Mazinger has huge wings!
手同腳差唔多長嘅Zaku 真係接受唔到,
反而肯定會入 shadow , sniper :p
Zaku 你睇下 F5 bar 幾冷淡 ............. :80:

3A fans 唔鍾意佢唔係 WWR series .......... 而 Gundam fans 又唔 like 佢改到古古怪 怪........... 兩邊不是人 !!!!!!!

只有我呢個兩邊都係 fans 嘅必入 !!!  :34:
回復 24# on111048

如我之前所講 有NOM 可以唔入DW/NW…
咁你估我會點提議呢:66:
又一件3A新品,眼感不錯~

請問大大知唔知便利店咩價錢呀?同埋點解官網未有得訂?