Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Soldierstory新品:OPERATION NEPTUNE'S SPEAR SEAL TEAM VI

套衫原全唔同,vest唔同色,槍亦有分別,仲有小配件都有小分別.
woowoobb 發表於 13-1-2012 04:38 PM

原來如此, 多謝賜教. :71:
等我搵返d相睇下先
請各位仁兄:能否告知我那裡還有得訂,幫別人問,他不在香港。所以我要幫他訂。如果知道的話,可否通知。thx
請各位仁兄:能否告知我那裡還有得訂,幫別人問,他不在香港。所以我要幫他訂。如果知道的話,可否通知。th ...
jacksonkkmk 發表於 1-3-2012 08:26 AM

試雞旺啦,不過應該截咗單了.
我都訂咗但聽講要成4月初至出,等死人咩...
回復 63# woowoobb
謝謝師兄。找到有,但係都唔知咩價位?我怕入錯
回復  woowoobb
謝謝師兄。找到有,但係都唔知咩價位?我怕入錯
jacksonkkmk 發表於 2-3-2012 10:03 PM

預8魚中就差唔多,我訂個間係8魚4有找
回復 66# woowoobb
師兄,快d講我知,那一間呀。。我明天星期日會出去mk,盼望你能給我好消息。
回復  woowoobb
師兄,快d講我知,那一間呀。。我明天星期日會出去mk,盼望你能給我好消息。
jacksonkkmk 發表於 3-3-2012 06:12 PM

我响雞旺一樓訂,但係訂個陣佢話我已經係最尾幾日,之後就截訂喎,不過你都可以去問吓嘅
有無大大可以講聲呢隻幾時出呀?
話係4月,但唔知會唔會準時派貨

早個輪有小小新update,主要係枝416有小改

有無大大可以講聲呢隻幾時出呀? 等吓等吓又幾個月.....
figure128 發表於 9-6-2012 10:35 AM

過了祖國既人偶展,應該差不多了~~~:o 我諗~~~~:49:
真係等咗好耐,快D,快D,快D.......
figure128 發表於 9-6-2012 10:35 AM

傳說今個月會出
有"少量"貨就快會出, 唉~ 次次造唔切都比左美國佬先, 不過都慣啦:38:
所以如果出左貨有師兄買唔到唔使緊張, d貨會慢慢出
正所謂等又唔係,唔等又唔係。呢牌得閒D想砌番隻,最慘係唔知佢幾時出,吹脹 !