Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Soldierstory新品:OPERATION NEPTUNE'S SPEAR SEAL TEAM VI

請問貓大大訂價幾$先合理?
yioy1482 發表於 8-1-2012 10:27 AM

估唔到昇過八魚....八魚中合理價。

諗番起小弟第一批ss只係6xx.....

真係煙加酒加乜都加。
搬家準備中,極度痛苦•••••••
但呢隻還是要訂
Oldcat 發表於 8-1-2012 10:28 AM

小弟年中都要搬,到時都唔知有幾多figure會從此入盒為安,不見天日....

真係煙加酒加乜都加。
catcat 發表於 8-1-2012 09:47 PM

有時惟有諗:訂價貴少少,好過食炒價⋯
要成8魚中,真係覺得貴咗D。但嗰兩枝長槍又好鬼型,希望一分錢一分貨,同埋係SS出嘅,都係入埋佢。
小弟年中都要搬,到時都唔知有幾多figure會從此入盒為安,不見天日....
catcat 發表於 8-1-2012 09:49 PM

仲未pack 完,已經八箱figure,
老虎仲問我咁多箱係咩嚟,過到去只有週圍收:69:
今日訂左~~
acq 發表於 8-1-2012 09:11 PM

師兄訂價係幾錢?
對此隻有興趣...

真係煙加酒加乜都加。
catcat 發表於 8-1-2012 09:47 PM

我都係由6魚幾開始買起, 到最近訂個隻 USMC 2.0 都係7條半魚, 今次一跳就跳8魚半開訂
  真係有點兒挑戰消費者對合理價的底線:67: 我就認輸了:59:
仲未pack 完,已經八箱figure,
老虎仲問我咁多箱係咩嚟,過到去只有週圍收
Oldcat 發表於 8-1-2012 11:50 PM

我以前都係周圍收
上星期pack 左200 個figure 落倉
全部軍事冇盒, 好似都有九箱, 不過屋企好似都重有幾十個同大量散件
再買真係倉都爆 :69:
不過呢隻唔買又:35::62:
我以前都係周圍收
上星期pack 左200 個figure 落倉
全部軍事冇盒, 好似都有九箱, 不過屋企好似都重有 ...
ledmirage3100 發表於 9-1-2012 07:22 PM

開倉:69:
真係唔想••••••入咗倉就會唔記得佢,如果會唔記得咁不而賣咗佢:52:
回復 36# woowoobb

收pm
開倉
真係唔想••••••入咗倉就會唔記得佢,如果會唔記得咁不而賣咗佢
Oldcat 發表於 9-1-2012 08:56 PM

如果放得遠真係會唔記得 :79:
好在我搵到個倉好近屋企, 步行唔使十分鐘
有時放工都會去探下d玩具先再返屋企
依家反而好似多左間24小時玩具舖係附近, 而且整理完後搵o野重易左

雖然個個月比倉租的確唔係長遠之計, 但係可以減少對家人既滋擾都值o既
如果放得遠真係會唔記得
好在我搵到個倉好近屋企, 步行唔使十分鐘
有時放工都會去探下d玩具先再 ...
ledmirage3100 發表於 9-1-2012 09:56 PM

實在令人感動:77:
玩figure ,玩到好似收埋二奶咁:63:
我都係租倉擺,根本屋企擺到figure就擺唔到盒,兵人盒都還好,來來去去都係咁上下大盒,HT嘅盒太多都過大,屋企無可能擺到........
我幫襯開喬寶寶,不過每當要續租,海關都有微言⋯