Toysdaily 玩具日報

[新品消息] RoboCop Project 2012 Backstage X Hottoys

想要带充电椅的。。。
但某的情況就好快有人做野......
E神 發表於 6-1-2012 10:12 PM

無乜所謂!
我估佢會加多個頭雕、再加價到!#*)

不過我估佢可能遲D會出埋第二集大佬,呢個先係最震撼!!若真係的話...出價二千幾三千無走雞!

但咩價都好,我最後選擇與我的figma好好享受人生!:78:
仲可以打開個頭
joo200456789 發表於 6-1-2012 06:24 AM

That is amazing.
回復 91# 黃金雙子薩卡

沙人係要另外捐錢先有!1430係淨黑豬豬.....:45:
回復 91# 黃金雙子薩卡

sorry! 師兄,係我一直誤會左。:64:
回復  黃金雙子薩卡

沙人係要另外捐錢先有!1430係淨黑豬豬.....
買買買 發表於 9-1-2012 09:41 AM

唔係喎,1/6th scale Spider-Man (Black Suit Version) Limited Edition Collectible Figurine with Sandman Diorama Base from the Spider-Man 3 movie
頭像被屏蔽
这是要复刻么。。。以前出过的吧
用幾千蚊 後追 果 D ,又係一臉眼淚 :79: