Toysdaily 玩具日報

[新品消息] RoboCop Project 2012 Backstage X Hottoys

"玩玩具點先可以玩倒心頭好又唔洗高追?
原來只要夠長命。"
同意囉...以後
沒有限定, 沒有錢淨(剩)....  :what::x:time:
小喇叭....剛剛先攞剩一隻竹谷,近期無野中以為終於樂得清靜,
又嚟一獲"必中"
江郎才盡 ...
558558 發表於 4-1-2012 04:34 PM

擺明就追打緊e記同老番啦,
仲好啦,lee隻當年大把師兄錯過左,
夠薑出埋209,我即比
唉.......手上重只幾張單, 而家又要加一張 :31:
喉核:挑,俾炒家賺不如俾我賺,開$1880一隻12吋,1:4 Predator AVP就$2680 ,大把fans幫我供樓!話之佢出 ...
mars_bit 發表於 4-1-2012 08:25 PM

ho! ho! 强啊! CHing.
到時見到個價會唔會個個插:(
好想要∼∼不過呢隻最少都又要開$ 1380∼∼
正:DRoboCop我的最愛......
again...again...again:44::44::44:
again...again...again:44::44::44:
你地有冇睇過外國有個全金屬自製1:3嘅Caine? 好大部分逐件逐件用鋁車出來組裝,簡直鬼斧神工。

:50: Robocop!!!!!!!!!!!! 仲以為買o左89 套裝之後冇HT野會岩玩.....莫非呢隻係我第3隻HT??

話時話, Robocop 少有未有重拍o既荷李活片.
頭像被屏蔽
lee隻又$1380....? 可以pass
Robocop!!!!!!!!!!!! 仲以為買o左89 套裝之後冇HT野會岩玩.....莫非呢隻係我第3隻HT??

話時話, R ...
initial 發表於 4-1-2012 10:47 PM

早前poster都出埋啦, 後尾又話拍唔成...