Toysdaily 玩具日報

查看: 5589|回復: 22

[分享討論] 新手初玩Marvel 3.75

剛剛開始玩Marvel 3.75既小弟暫時都只入自己鐘意既角色~~眼見各位師兄都一套一套真係好羨慕>~<

Sentinel一隻

好鐘意呢隻~雖然真係比較貴,但係比其他款機械感重好多,而且成身創痕(手機影得好差,請見諒m(._.)m )

3.75玩起黎真係幾過癮,唔需要下下過千都可以手執一隻英雄

......
......
......

雖然關節並非隻隻咁好,而且大動作會企唔穩QQ
不過換個角度影都唔錯~

可惜美中不足既係無場境就咁擺出黎總係有一種空虛感......

請問各位師兄會唔會知道邊到有好既場境直接買or買材料自製呢?
小弟不材實在搵唔到QQ感激不盡~~
歡迎加入MU的深淵!
:65:又多一個入坑,大家加油!!!
Good,又多一個同好一起玩:)
這裡所有ching開頭入坑都係一隻一隻入的,
慢慢儲,好快組成血肉長城架la:74:
Welcome baby~
Go to buy more, and more and more~
:43:
:77:歡迎入坑,好快會變數十人大混戰場景:66:
WELCOME~
(好快就會過三十, 五十, 一百...... 呵呵~~:34:)
回復 7# goldwater
五十............near near........
唔好學佢地呀、會學壞架:DD

場境的話其實一些ML,neca,mcfarlane的一些美玩附屬的場境都幾合用
比小小大大看,那些場境都幾合MU,雖然沒有我影MU

最後恭喜你向大坑出發:77:
呢隻ML年代既Sentinel係正野~~~~
成班魔鬼......:^
welcome!!!
your sentinel...it is absolute masterpiece!....I have 3:36:

Dont miss the new Marvel 6"!
多謝各位師兄:65:我都知呢個係黑洞黎嫁啦...不過,鐘意真係無計:70:

場境的話其實一些ML,neca,mcfarlane的一些美玩附屬的場境都幾合用
比小小大大看,那些場境都幾合MU,雖然沒有 ...
小小玩具迷 發表於 3-1-2012 11:49 PM

多謝大大分享,我會努力再搵下:77:

welcome!!!
your sentinel...it is absolute masterpiece!....I have 3

Dont miss the new Marvel  ...
Grimlock 發表於 4-1-2012 04:57 PM

3架:50:
不過呢隻真係傑作...極少買貴玩具既我都無考慮過就出手:shy:
而且都想買多一兩隻...擺個境一定好壯觀:handshake:
Thanos: 地球又有個傻仔落坑