Toysdaily 玩具日報

[詢問] kuuga限定紅金12" body.....(更新鳥)

正同翻, 好易分, 正係掛裝黎, 你去蕉人就應該會見到, 在左邊部分.
翻, 咩都無, 一個BODY俾你, 有手有腳 ...
maxcyeung 發表於 3-1-2012 09:42 PM

THX, 收到PM, 明白
搵日除左3 睇下需唔需要買^^
係米姐係呢隻
會唔會一樣好易爛架:unhappy:
THX, 收到PM, 明白
搵日除左3 睇下需唔需要買^^
係米姐係呢隻
會唔會一樣好易爛架
rayli0503 發表於 3-1-2012 21:55

係,係這隻了

任何玩具都會爛架啦.......所以唔包架........
搭單一問..如果連住膊頭甲條帶斷左可以點救..
我隻GATTACK返到黎就見佢好似條條FING咁..
搭單一問..如果連住膊頭甲條帶斷左可以點救..
我隻GATTACK返到黎就見佢好似條條FING咁..
kaiyu 發表於 3-1-2012 21:59

可以去深水寶,買魔術貼,細細塊既,$10 都有幾對架喇

個d用途係 for 銀包,或者小布袋的
rayli0503 發表於 3-1-2012 18:57

張圖係咪你影架大大,可以影下佢甩嘴既情況嗎?:64:
係,係這隻了

任何玩具都會爛架啦.......所以唔包架........
布魯士 發表於 3-1-2012 09:57 PM

但今日kuuga隻body真係好雞....開盒5分鐘就爛左:53:
....唔知係我問題, 定舊貨放得太耐:70:
可以去深水寶,買魔術貼,細細塊既,$10 都有幾對架喇

個d用途係 for 銀包,或者小布袋的
布魯士 發表於 3-1-2012 10:02 PM

唔該晒.:64:
我呢個SAD貨王..唔係浪得虛名..所以要早D請教定先
但今日kuuga隻body真係好雞....開盒5分鐘就爛左
....唔知係我問題, 定舊貨放得太耐
rayli0503 發表於 3-1-2012 22:04

一買返黎,要拉下根架,你知唔知架?:35:
如果第一版,用naked 會 fit 過 massive
布魯士 發表於 3-1-2012 09:53 PM

我睇左布老C你個post係用301 naked body的, 可以邊度買到:77:
同埋我見到隻大比好似好幼, 同時要加粗番好似好煩:61:
唔該晒.
我呢個SAD貨王..唔係浪得虛名..所以要早D請教定先
kaiyu 發表於 3-1-2012 22:04

學樓主咁啦,爛左先好問  :53::53:
如果第一版,用naked 會 fit 過 massive
布魯士 發表於 3-1-2012 09:53 PM

第二版, 問題係, 我已經換左,
但個PACKING丟左, 而加唔記得左,
之後要再換就大件事.....
學樓主咁啦,爛左先好問
布魯士 發表於 3-1-2012 10:07 PM

呢日應該都好近下:44:
第二版, 問題係, 我已經換左,
但個PACKING丟左, 而加唔記得左,
之後要再換就大件事.....
maxcyeung 發表於 3-1-2012 22:09

最新version 係用 寬身喎.......胸甲大左咁多:56:
我睇左布老C你個post係用301 naked body的, 可以邊度買到
同埋我見到隻大比好似好幼, 同時要加粗番好 ...
rayli0503 發表於 3-1-2012 22:07

naked 2 body 黎.........

小腿就最好加小小啦..........
呢日應該都好近下
kaiyu 發表於 3-1-2012 22:09

咁拉下根先啦.........:64: