Toysdaily 玩具日報

[詢問] kuuga限定紅金12" body.....(更新鳥)

唔使驚噃... 大個仔啦... 要試下既啦... 除佢件衫啦......
$hiine 發表於 3-1-2012 19:35

好專業呀...........:63:
其實有 ZIN 大師,同$hiine 這班前人參巧,樓主根本無野好驚,放膽去......

我個隻都係自己換:77:
唔使驚噃... 大個仔啦... 要試下既啦... 除佢件衫啦......
$hiine 發表於 3-1-2012 19:35

好專業呀......大大.....:63:

咪住:74:

人地講緊紅金古加呀,你放張紅古加出黎仲乜呀:53:
好專業呀......大大.....

咪住

人地講緊紅金古加呀,你放張紅古加出黎仲乜呀
布魯士 發表於 3-1-2012 07:38 PM

人地買唔起 紅金 嘛... 咪用 紅古 頂住先囉... 一係叫 ZIN 大大 用 黑金 出教學囉......:63:
人地買唔起 紅金 嘛... 咪用 紅古 頂住先囉... 一係叫 ZIN 大大 用 黑金 出教學囉......
$hiine 發表於 3-1-2012 19:41

絕對支持呀:63:
Zin 大樂於助人,可以pm佢
布魯士 發表於 3-1-2012 07:09 PM

乜甘大整古,好彩吾係我
人地買唔起 紅金 嘛... 咪用 紅古 頂住先囉... 一係叫 ZIN 大大 用 黑金 出教學囉......
$hiine 發表於 3-1-2012 07:41 PM

乜黑金又甘快斷
絕對支持呀
布魯士 發表於 3-1-2012 07:50 PM

已經變左第二個抽水地方:DD
$hiine 發表於 3-1-2012 07:41 PM

布師父炸形,話大大你吾夠專業,自修兩件先:68:
咁用咩body?? 都係係大大介紹既301 body??....HT body可以嗎??
$hiine 發表於 3-1-2012 07:35 PM

大大右邊個2件3 同中間塊布, 係本身著埋係入面??
仲有佢係全身衫黎...點除:72:....
P.S 我個頭都除唔到.....大力又驚爆頭:26:

對唔住, 我太多野掛慮...搞到驚拆唔掂...麻煩到大家添:35:
咁用咩body?? 都係係大大介紹既301 body??....HT body可以嗎??
rayli0503 發表於 3-1-2012 08:46 PM

M記用好d
M記用好d
ckc882000 發表於 3-1-2012 08:54 PM

M記的話, 邊個體形適合??? 定係個個統一架....小弟唔清楚:64:
(偷圖)
另外, 係米吹熱紅色圈圈果個換口位, then用力蚊開??
布師父炸形,話大大你吾夠專業,自修兩件先
ckc882000 發表於 3-1-2012 20:04

我無咁講過呀 :73:
大大右邊個2件3 同中間塊布, 係本身著埋係入面??
仲有佢係全身衫黎...點除....
P.S 我個頭都除唔到 ...
rayli0503 發表於 3-1-2012 08:52 PM

1 拆頭 - 用風筒加熱
2 除胸甲 - 側邊有駁口, 用膠水黏實
3 除黑色連身衣 - 背面有魔術貼
4 除薄身連身衣 - 除褲咁除囉
5 除白色皮褲 - 呢條唔使教啦
6 撕埋 pat pat 塊棉

快手 d 啦... 小弟唔等大大啦... 又除一套啦......:he: