Toysdaily 玩具日報

查看: 5717|回復: 21

[3A/ threezero] 2011 年結 - 超濃縮 880 pics (睇唔到既超多圖注意)

話就話係年結,但其實我係由上年 10 月先開始玩起既。
2 個月入左十幾隻 3A Figure,影左幾千幅相,去蕪存菁咁剩返 880 幅,
再濃縮成 10 幅 contact sheet。

下年應該唔止 10 幅架喇。不過我暫時都仲係好樂意幫 3a 打工∼

多謝賞圖∼
頭像被屏蔽
wow, just 2 months. Great collections. :71:
頭像被屏蔽
冇乜意思,想睇真又放大唔到幾多黎睇。
淨係知你有好多“野”,同好多相。
n1g2t3d 發表於 3-1-2012 05:06 AM

嗯~~~因為係年結 POST 既關係所以冇大圖~~
仲有其實唔係好多野, 都係個 10 隻 8 隻 JE, 比起好多 CHINGS 我算係玩得唔多~
如果你 "禁" 落我個名度就會搜尋到大圖, 因為當中我絕大部份都有 POST 過既~~
如果唔識的話, 駛唔駛我再 POST 埋 D LINK 出黎?:65:
haha, 我暫時都好樂意幫3A做散工... (其實係同d收藏家打工至岩, 因為我追舊野多)
岩岩返到, 就收到 N.O.M., 正!!

haha, 我暫時都好樂意幫3A做散工... (其實係同d收藏家打工至岩, 因為我追舊野多)
岩岩返到, 就收到 N.O.M. ...
甘大滋 發表於 3-1-2012 09:56 AM

WOW 甘大!! 呢 set 正野啊!!:shiny::shiny:
呢 2 隻一定價值不菲 wo~~~仲要全新!!!
快 d 拆開出相啦~~~
回復 7# kaiserfrog19

岩岩開左喇, 鍾意件褸隻色, 同埋鍾意人樣係正常膚色.
對我黎講, 有NOM可以唔買DW/NW, 但有DW/NW就要入埋NOM:30:
回復  kaiserfrog19

岩岩開左喇, 鍾意件褸隻色, 同埋鍾意人樣係正常膚色.
對我黎講, 有NOM可以唔買DW/ ...
甘大滋 發表於 3-1-2012 10:17 AM

HAHA~~~咁我好 d,
我本來都想入, 但太貴放棄左, 之後見 dwnw 都有 d 興趣, 但黑膚色唔多掂~
結果 2 set 都冇入~~~

唯有寄望 wwrp 啦......
kaiser 兄 正牙!! 我都係由10月玩起...
都有10多隻 :70:....

甘大 NOM 到手!! 期待你開 post!! :71:
回復 9# kaiserfrog19

但係wwrp比我既感覺... 同wwr相差太遠喇.
近排為左追舊野, 已經用晒個雙糧, 都唔知點同海關交待好:26:
回復  kaiserfrog19

但係wwrp比我既感覺... 同wwr相差太遠喇.
近排為左追舊野, 已經用晒個雙糧, 都唔知 ...
甘大滋 發表於 3-1-2012 11:23 AM

有雙糧已經好好......我公司係 bonus 制, 都唔知今年有冇~~~:help:

我都明 wwr 同 wwrp 既分別呀, 入左隻 diy grunt 已經深深明白~~~:(
不過一來我已經買緊 popbot 同 ak 系列, 二來 wwr d robot 真係好大隻~~haha.....所以都係唔開坑喇~~

kaiser 兄 正牙!! 我都係由10月玩起...
都有10多隻 ....

甘大 NOM 到手!! 期待你開 post!!
Baka 發表於 3-1-2012 11:22 AM

咁 baka 兄都出相來睇下啦~~~平時都係見你轉貼多~~:78:
回復 12# kaiserfrog19

我都想影... 不過, 公司得手機相, 驚大家傷眼咋:60:
回復 12# kaiserfrog19

我D 收藏....  Orz
入得太多太快 未敢拎出來住:60:
回復 14# Baka

Baka兄, 快d post 黎睇下:53: