Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 中西網上購物必看post!(P.1, P.2) 2012前除夕最後的boxing day

我最近都淘左好多野...... 以GI JOE 同TRANSFORMERS 為主..... (仲買左兩三個袋, 加加埋埋唔夠一個月淘 ...
goldwater 發表於 17-1-2012 10:07 AM
係呀!去ok $500, %500咁入,好快使錢架!:DD小心d!:78:
係呀!去ok $500, %500咁入,好快使錢架!小心d!
無明: 發表於 17-1-2012 11:20 AM

用淘點都仲好d......都有節制d..... 我用card 過數.... 係咁買係咁買.....

btw, 有同事話用順豐由大連咁遠, 或者廣州咁近, 都係收佢HK$37.... 有冇師兄都係咁? 如果劃一收費, 我個market 又大左好多....:35:
回復 47# goldwater

上海及廣州寄出, 順風一律收$37郵費
回復  goldwater

上海及廣州寄出, 順風一律收$37郵費
歐叉猛 發表於 18-1-2012 03:30 PM
咁請問 順風是送到屋企或取貨點呢?

我自己會用淘點服務,收集各地貨物(Max5件)到東莞,每件約RMB8至12不等,再一炮過寄樓下OK,便裝RMB28。

大家比較下邊種方法平D?:58:
我14日早上在淘佬落單, 16日早上順風送到我老尖公司, 寄包由上海寄出, 2只 3.75" single pack.  平常我是要求郵件到的深圳公司, 平均人仔8-15元左右, 因臨近 CNY, 部份快遞公司已休息, 唯有比貴D經順風