Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Halfeye 完全変形 破邪大星 (油到我死呀 >< page 16 #235)

回復  紫月葵

高島話要開孔,但我又好似見到開左......
做到話你知
mkyfk 發表於 29-12-2011 11:15 PM

我都見,希望唔駛自己開啦,如果唔係一個月都唔夠你玩=_="
話時話,與其跟佢用螺絲,有冇諗過改用銅支之類既野代替,或者再加以小改造,令佢唔會好似用螺絲咁會甩之外又唔會太鬆…之類?A_A
回復 47# 紫月葵
位太細,會更複習
如果用銅支之類,即如&#29041;釘的方法,但玩鬆左會整吾返......:unhappy::oh:
回復 46# mf_c2000

:p:p
will busy these 2 months
回復  紫月葵
位太細,會更複習
如果用銅支之類,即如&#29041;釘的方法,但玩鬆左會整吾返......: ...
mkyfk 發表於 30-12-2011 12:18 AM

反正半眼既野,用番螺絲,玩多兩野又係鬆,更會勞損=\ 雖然可以自己補番個孔再鑽過,但…一般都好少會咁好心機吧=w= 至少我隻三一我放左o係神台就掂都唔敢/唔想再掂佢-,-
Halfeye's product is cool...
just a question:
what action could I take in case the "white" color parts become "yellow"?......
as one of mine has this problem....thx....
Halfeye's product is cool...
just a question:
what action could I take in case the "white" color parts become "yellow"?......
as one of mine has this problem....thx....
No way........
回復 32# mcdulldull2

其實是我無錢所以買左未組裝版姐
Halfeye 是有完成品的
我又在想,如果笨大合金魂都有未組裝版,我都有興趣買返一,二隻,真是好似砌模型,會好開心呢!
如果你是喜歡砌模型,你吾會怕自己粗手粗腳:p
因為我都是粗手粗腳!!!!:ice:
但一定要完全&#22793;形,它就是我現在想要的......:*
回復 50# 紫月葵

為有小心點玩,其它還好,我只有三一的段開2段而已
回復 53# genesicgaogaiga
...............................................:ice:...........thanks!!
回復 52# vvson11

I also want to know
is it better to add a UV costing?
回復  紫月葵

為有小心點玩,其它還好,我只有三一的段開2段而已
mkyfk 發表於 30-12-2011 10:56 AM

咁大獲!?@@"
真係,半眼野唔適合用黎玩,不過就可惜左d,難得佢有咁好既變形設計,卻敗o係呢一方面,如果高島係大廠設計師咁就正晒,到時多多錢都肯駛
極品!極品!睇D隻野都幾貴&#21523;:71:
完成左有幾高架?
回復 53# genesicgaogaiga

Thank you!!!

However, any precaution could be taken?? as the yellow color is quite annoying...

Thank you in advance.