Toysdaily 玩具日報

查看: 20068|回復: 15

[3A/ threezero] 小型戰爭 - 3A World War Robot Portable CREW (多圖注意)

3A World War Robot Portable Crew

近排 3a d 野係咁黎,影得呢隻都唔得閒影其他,今日終於有時間影一下佢地∼

Shoot toys, but not peoples. 多謝賞圖!仲有祝大家聖誕快樂呀:)
一套影上來好有氣勢!!
:71:影得好有電影FEEL!!!
Very cooool !!!!!!!!!!!  Don't know why only this WWRp Dropcloth has the gatling gun ...........? It's so good looking !!!!:35:
很正, 很立體, 構圖十分優, 這就是叫"強大":63::63::63:
很有氣勢, 好似差隻BERTIE...HEHE~
又一佳作 搞到我心思思都想同 DE PLUME 影相…:35:
又一佳作 搞到我心思思都想同 DE PLUME 影相…
甘大滋 發表於 26-12-2011 02:21 PM

go for it 甘大!
我好似都冇點見有 ching post 呢 2 隻既相 wo∼
難道冇人鍾意∼?呢 2 隻真係好鬼正!

btw 而家出 post 終於可以選 [3A] 了∼:52:
回復 8# kaiserfrog19

唉 我呢D24考老豆 成個假期比晒個女喇:38:
回復 9# 甘大滋

oh∼∼!甘兄原來已為人父了!
我發覺有唔少玩 3a 既 ching 都係爸爸來個 wo!
之前位 boidd 大都係∼
原本6吋士兵都好正
好正,不過真係唔想開多條6吋line...
回復 10# kaiserfrog19

做人老豆既樂趣就係要等佢地瞓左覺至可以用電話上網睇/覆
不過 你見到個小朋友玩得開心 就會覺得值既    :35::66:
呢SET 我冇買 唔開WWRP 喇, 不過上星期上網平平地bid左1/12 既DIY Plume, 諗住粗玩咋:43:
1/12 DIY Plume 好抵玩:71: