Toysdaily 玩具日報

[Medicom] MEDICOM TOY RAH グイード・ミスタ

回復 15# ckc882000

以近期的第六部BOSS晏里高"神父"為例,的確有舖頭的價格比超X的現貨價還便宜一些,不過有否比訂價便宜就不知道了,如果有心買的話,什麼誌上限定,乜乜限定之又係重要角色類訂左會穩陣D,唔係揾就麻煩D或著駛多D錢咁囉!而普通替身使者角色剛剛出的話都會容易揾到現貨的,替身VCD則睇個別情況了,好似皇后殺手好快無貨,但瘋狂鑽石現在還有貨。
回復 8# vanhelsing

因為得幾粒子彈仔 不過D子彈好正!
回復 17# 甘大滋

個六粒子彈仔替身都幾過癮架!:34:
回復  ckc882000

以近期的第六部BOSS晏里高"神父"為例,的確有舖頭的價格比超X的現貨價還便宜一些,不過有 ...
vanhelsing 發表於 25-12-2011 10:50 PM

謝謝大大詳細解釋,因jojo rah 無玩過,之前D拉打真人又真係唔多得,再上jojo rah D衫又好似唔多合我心水,所以先多口問一問!
但呢隻睇個相好似唔錯,加上米斯達我都喜愛,所以有小小興趣入,但始終信心不大,睇現貨穩陣,如到時炒價太貴唔玩了!
謝謝大大詳細解釋,因jojo rah 無玩過,之前D拉打真人又真係唔多得,再上jojo rah D衫又好似唔多合我心水 ...
ckc882000 發表於 25-12-2011 22:59

m記漫畫,有幾多隻炒得起?

加上jojo 12吋,都唔hit ,等死貨好過

布魯士 發表於 25-12-2011 11:01 PM

jojo 比較少人返!我自已覺得,有時買玩具要講果度氣,過佐無乜興趣買!
jojo 比較少人返!我自已覺得,有時買玩具要講果度氣,過佐無乜興趣買!
ckc882000 發表於 25-12-2011 23:04

儲下錢算啦.........幾鐘意都咁話.......:38:
儲下錢算啦.........幾鐘意都咁話.......
布魯士 發表於 25-12-2011 11:08 PM

知道:64:謝謝大大教悔:$
回復 19# ckc882000

出過咁耐,係得呢隻承太郎同岸邊露伴居高不下,成了不少人的怨念物。

布魯士 發表於 25-12-2011 11:01 PM

死貨代表1: 死神Q......:56:

呢該要2千蚊樓上呢隻
回復  ckc882000

出過咁耐,係得呢隻承太郎同岸邊露伴居高不下,成了不少人的怨念物。
vanhelsing 發表於 26-12-2011 01:08 AM

大大呢兩隻相當不錯:shiny:
死貨代表1: 死神Q......
vanhelsing 發表於 26-12-2011 01:12 AM

六字到,真係好死
師兄:啱咪買羅,冇話戒吾戒既
ckc882000 發表於 25-12-2011 08:52 PM

大大: 點會冇話戒吾戒??所謂戒, 就係啱都唔比自巳買!
而家買玩具已買到上哂癮, 好似賭徒!唔戒緊d唔得了:56:
大大: 點會冇話戒吾戒??所謂戒, 就係啱都唔比自巳買!
而家買玩具已買到上哂癮, 好似賭徒!唔戒緊d唔 ...
hongwohse 發表於 26-12-2011 01:56 AM

我有好多都想買,我都盡量控訴吾買!