Toysdaily 玩具日報

查看: 9706|回復: 34

[玩具攝影] 阿基拉 - 紅色電單車

:77::77:

低質素產品,架車好膠,冇金屬感,頭雕更是差得可以
唔知係我有生之年可唔可見到呢部電單普及化
如果我一定會買
呢架果陣好平無買,有D後悔,我反為而有舊時果隻:34:
十卜! 十卜! :77::77:
:$ ba , U final got it ??
I have big size plastic one :shy:
Suuport!甘之前蒸品果架有乜唔同?
xxx1874 發表於 23-12-2011 10:18 PM

如果呢部都係低質素產品嘅話, 咁SHF D電單車可以掉哂佢.
Suuport!甘之前蒸品果架有乜唔同?
keithwu516 發表於 24-12-2011 12:06 AM

呢隻約1/15, 定價6500日圓
http://pony-hp.web.infoseek.co.jp/KANEDA.htm

之前蒸品果架應該是指BM那隻1/6, 定價38000日圓
http://game.watch.impress.co.jp/docs/news/20100317_355200.html
如果呢部都係低質素產品嘅話, 咁SHF D電單車可以掉哂佢.
initialb 發表於 24-12-2011 12:11 AM

不能認同更多!條粉腸肯定係飲大左!

支持ba兄!
This is an awesome toy.
I bought it a few years ago... still in my shelf.
Compare with today's toys, it has high quality paint job in the figure and the decals. great details in the sculpt of the bike and (金田)Kaneda.
Love it.

Support!:71:
靚相正, 但本身隻野的確係麻麻喎, 玩具討論洗唔洗鬧人粉腸呀 !
xxx1874 發表於 23-12-2011 10:18 PM

請你尊重吓人啦…:64:
靚相正, 但本身隻野的確係麻麻喎, 玩具討論洗唔洗鬧人粉腸呀 !
kawaii1234 發表於 24-12-2011 03:00 AM

認真
咁睇圖
真係唔覺邊忽差喎
認真
咁睇圖
真係唔覺邊忽差喎
玩具 發表於 24-12-2011 03:52

我話麻麻啫, 口味既野, 各花各眼, 又唔係針對人.
我都認為未至於差; 不過有人覺得差, 唔通就去鬧人咩

相係靚呀