Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Spider-Man 3:Spider-Man (Black Suit Version) with Sandman Diorama

都算似
而且件衫好detail :58:
隻眼大啲會似啲,唔知仲會唔會改
回復 135# Mr.DL

一次過俾有折呢個真係好提議, 自己預算又會好d, 唔駛諗之後要儲幾多錢, 我訂得就會心甘情願攞貨, 所以我好讚成呢個提議
官圖睇到,變左長頸鹿........

希望大貨會改善la~~~~~~~~:52:
回復  Mr.DL

一次過俾有折呢個真係好提議, 自己預算又會好d, 唔駛諗之後要儲幾多錢, 我訂得就會心甘情 ...
siumy 發表於 23-12-2011 12:35 PM

但貨不對辦就吾知點算好了
回復  Mr.DL

師兄, 好認同你既觀點, 亦支持你最尾個段對非VIP既做法. 希望HT睇到啦!
亦真心希望TD可以 ...
甘大滋 發表於 23-12-2011 12:21 PM

Yes 大家真心交流!good !support
Yes 大家真心交流!good !support
ckc882000 發表於 23-12-2011 12:54 PM

right,:71:
最討厭個的一見到人講錯小小野,
就立即跳出唻插串人個的"戰士"
回復  keithwu516

我只想要個頭雕同沙人,不如我出四舊同你夾,有興趣PM我。
magiam 發表於 23-12-2011 11:48 AM

已PM, Thanks:handshake:
回復 147# ckc882000

小弟訂figure果陣好少留意細緻位, 又唔會睇樣版同只揀自己最鍾意既角色訂, 出既如果係我鍾意都會去訂, 大貨黎我認得出係佢就ok 架喇, 至於如果有手尾跟自己搞到就搞, 搞唔到就由佢 =), 始終玩玩具都係開心jec, 自己心甘情願去訂/俾全數, 只要唔係變左另一個角色我唔會怪佢
小弟尋日去訂個時, 我見到前面有個人兄...一訂訂成4~5隻, 唔係話一個人兩隻咋咩:80:
by the way, 就算我已經放左紅蛛蛛同綠魔仔, 呢隻都照訂左, 沙人地台嘛....希望到時候屋企換到個大display 櫃啦..:79:
right,
最討厭個的一見到人講錯小小野,
就立即跳出唻插串人個的"戰士"
E神 發表於 23-12-2011 12:56 PM

啱啱做左箭把,比人插:68:
回復 135# Mr.DL

赞成!迟早都要给,如果是真的喜欢那个角色人偶,高追的玩家多的是,若有选择,你认为他们想高追还是原价FullPaid?
虽然我不是HK玩家但我也从SS订Batman Begin - Batsui & IronMan MKIV Secret Project, 价钱已比原价贵,既是心头好,就不会去计较
只是希望HT Product keep到水准别让我们这些玩家 《人财两失》。。
小弟尋日去訂個時, 我見到前面有個人兄...一訂訂成4~5隻, 唔係話一個人兩隻咋咩
by the way, 就算我已 ...
yorpheus 發表於 23-12-2011 13:37

四五隻?
插嘅時候就好睇囉 :he:
回復 155# Daredaddy

哈哈~會升定插, 出貨就知道了
啱啱做左箭把,比人插
ckc882000 發表於 23-12-2011 01:45 PM

都算係客氣ga la~

有的怪人真係平時好大壓力,一插就不留餘地的:52: