Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF 龍騎劇場 - 龍騎 Vs 騎士 (多劣圖注意)

尋日終於開在隻SHF 龍騎 & 騎士出來玩......
之後佢地就打成上來啦.......:x

騎士: 我想找機會教訓你好內了! 龍騎:?

騎士: 看招~
龍騎
:

龍騎: ....做咩打我丫.......

龍騎: Sword Vent 騎士: Trick Vent

龍騎: 召喚龍刀

龍騎: 我斬....分身術....????

騎士: Sword Vent -翼槍 龍騎: 我再斬......

騎士: 我擋.....叉.....

騎士: 大弱啦你

騎士: 你只有這種嗎?

龍騎: 痛死我啦.....

龍騎: 我仲未輸嫁- Strike Vent
騎士:呢招睇來非同小可- Advent

龍騎:
龍爪
騎士:契約獸-黑翼DARKWING

騎士:
Guard Vent
翼壁
龍騎
:

龍爪火

龍騎:
你竟然一
D事都無??!!!
騎士: 哈哈哈!

龍騎: 甘我為有出絕招啦 - Final Vent 騎士: Final Vent

龍騎: 必殺技 - Dragoon Rider Kick
騎士:必殺技 - 飛翔斬

最後係點........我都未知因為我都未影

多謝收看~~:77:

D相好正!!:71:十卜!!:71:
頭像被屏蔽
夜騎最強..............
回復 4# 玩具魂

唔同意,皇蛇應該系最強嘅,只要唔傻下傻下嘅時候
回復  玩具魂

唔同意,皇蛇應該系最強嘅,只要唔傻下傻下嘅時候
山吹老師 發表於 21-12-2011 07:41 PM

皇蛇~~~
今個月等緊佢呀~