Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: jay_c

[Medicom] ANKH (M記人形傷眼圖)

回復  ckc882000

但我買唔到隻pvc油,當日有個極其自負又自私既版友嘖完up左相上黎,個個問佢用咩油佢唔答,重要9唔搭8串人害人,又咩自己玩半年睇吓甩唔甩先再講(而家都唔講),個條友一開口就串人,衰到冇人有,唔知你知唔知到係邊個......個種狗法真係令人大開眼界...... neo.L 發表於 18-12-2011 12:41 AM

去消委會同海關投訴好了............

噴夠兩次 tim......
大大啲相一啲都唔傷眼!! 我超buy!!! keep up the good work!!!
咁我想問呢隻點解要噴油,光身d?
乜人都有la,但邊個咁九寸,想知乜水!
ckc882000 發表於 18-12-2011 06:20 AM

你而家應該知啦,:42:
我都可以買到隻台灣油做到,但要寄好煩啫.....
因為原本隻色太核突啦.....
去消委會同海關投訴好了............

噴夠兩次 tim......
hk小文 發表於 18-12-2011 12:26 PM

真係超正......:43:
你而家應該知啦,
我都可以買到隻台灣油做到,但要寄好煩啫.....
因為原本隻色太核突啦... ...
neo.L 發表於 18-12-2011 02:28 PM

洗九理呢d弱智仔咩,吾講咪吾好講,你越問就越得戚,呢d人比較自卑,好享受比人贊,係網上世界的論壇冇真實身份,最啱呢d低能兒童!不要對號入座!
洗九理呢d弱智仔咩,吾講咪吾好講,你越問就越得戚,呢d人比較自卑,好享受比人贊,係網上世界的 ...
ckc882000 發表於 18-12-2011 03:19 PM

咁就該煨勒,弱智嘅都做到,做唔到嘅仲可以用咩來形容呢?
咁就該煨勒,弱智嘅都做到,做唔到嘅仲可以用咩來形容呢?
hk小文 發表於 18-12-2011 04:09 PM

呵呵!有人對號入座了
回復 22# ckc882000

寧得罪君子,唔好同佢癲啦......
可能佢係當日收2000蚊同人上色個人呢.....
其實佢唔答都係佢自由,但串人個吓奇啫(真係9唔搭8"消委會"??:?).......
回復  ckc882000

寧得罪君子,唔好同佢癲啦......
可能佢係當日收2000蚊同人上色個人呢.....
其實佢 ...
neo.L 發表於 18-12-2011 09:56 PM

皆旺好似有放出黎,吾知係吾係物主放
靚相~
我都有買
成套OOO裡面嘅最愛角色
頭雕對medicom嚟講算超水準
GTO 發表於 17-12-2011 11:44 AM

我都比較鍾意佢
男主角成日顧住個樣係咁chok住個嘴講野.........
而且幾個shots仲鬼咁似鄧見暈.......
反而Ankh明chok得黎又反而幾似個角色
皆旺好似有放出黎,吾知係吾係物主放
ckc882000 發表於 18-12-2011 21:59

皆旺果間好似收錢幫人噴, 呢度都有大大搵過佢噴
不過最近行過再睇睇好似有 d 變變地色, 唔知係燈光問題都定隻油真係變色呢
皆旺果間好似收錢幫人噴, 呢度都有大大搵過佢噴
不過最近行過再睇睇好似有 d 變變地色, 唔知係燈 ...
將莖牽 發表於 18-12-2011 11:13 PM

我知淘寶同台灣兩種pvc油....
淘寶個種就係上pvc,再上正常,再上pvc....
台灣個種就真係模型用既,而且有好多種色,真接噴上去....
如果我試都係一定揀台灣個款.....台灣d模型配件,電鍍粉或冷光漆之類都可以信既,而且種類多....
相反大陸出個d就冇咁有信心......
我知淘寶同台灣兩種pvc油....
淘寶個種就係上pvc,再上正常,再上pvc....
台灣個種就真係模型用既,而且 ...
neo.L 發表於 18-12-2011 11:58 PM

我起初以為只噴光油,原來成隻重新油過,甘高級吾多啱我!