Toysdaily 玩具日報

查看: 5171|回復: 27

[Medicom] ANKH (M記人形傷眼圖)

十卜一下先,到現時我還沒入過rider系人形,555乾巧相信不會出,anyway thx for sharing~
support!!!!!!!!! these photos a awesome!!!!!!!:71:
靚相~
我都有買
成套OOO裡面嘅最愛角色
頭雕對medicom嚟講算超水準
回復 4# GTO

可能因為真人個化妝都成個公仔咁:66:
今之油得幾似真人主角.......
你地一睇到係M記即時要求低曬.......
回復 7# neo.L

MAYBE 是一眾RIDER迷對RIDER嘅熱情所影響罷, HT的PRODUCT多是一場戲院的戲, 但RIDER可是一年的劇~~
你地一睇到係M記即時要求低曬.......
neo.L 發表於 17-12-2011 04:38 PM

師兄:情人眼裡出西施,算啦!拉打係m記獨家!冇計!000拉打出左三隻,兩隻我都有,全黃都想入!但人形?no way
回復  neo.L

MAYBE 是一眾RIDER迷對RIDER嘅熱情所影響罷, HT的PRODUCT多是一場戲院的戲, 但 ...
ZIN 發表於 17-12-2011 04:47 PM

呢個比起師傅好好多了,但2k,thx la
面相真係:70:M記都係出動漫同拉打算吧啦!
Support Jay兄, 呢隻以M記黎講, 叫交到功課:35:
回復 10# ckc882000

玩少左medicom都係因為日圓貴左,其實我都有玩拉打但唔會入曬,ooo冇愛,w入基本色綠黑,但隻綠好核突.....
講開又講,呢隻好多人比錢人噴(or自己噴),但我買唔到隻pvc油,當日有個極其自負又自私既版友嘖完up左相上黎,個個問佢用咩油佢唔答,重要9唔搭8串人害人,又咩自己玩半年睇吓甩唔甩先再講(而家都唔講),個條友一開口就串人,衰到冇人有,唔知你知唔知到係邊個......個種狗法真係令人大開眼界......
回復  ckc882000

玩少左medicom都係因為日圓貴左,其實我都有玩拉打但唔會入曬,ooo冇愛,w入基本色 ...
neo.L 發表於 18-12-2011 12:41 AM

咁我想問呢隻點解要噴油,光身d?
乜人都有la,但邊個咁九寸,想知乜水!
This one looks good!! photos also very good!!