Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 新Marvel Universe之亮點! Thanos, Adam Warlock, Gambit, Mr. Sinister

就算成個BODY唔更改, 換咗對小腿又有幾難?? 問題係HASBRO有無心去做!
況且我沒有同DEVIL和人物兄 ...
gumng 發表於 28-12-2011 03:25 PM

Gum兄其實你都應該累啦...
我見你十個留言都有五六個罵孩記...
放鬆啲啦,玩玩具玩到嗌哂交有乜謂...
我其實買隻MU返來都係為左儲隻角色,應該咁諗...佢肯出我想要果個角色我已經好滿足
玩具呢家野,不嬲都你情我願,邊可以逼自己果套入人地個腦到==
你罵孩記擺係個心到咪得囉:)
Gum兄其實你都應該累啦...
我見你十個留言都有五六個罵孩記...
放鬆啲啦,玩玩具玩到嗌哂交有乜謂 ...
kun526 發表於 28-12-2011 04:41 PM

KUN526兄,
再講多次, 我沒有和其他人嗌交, 罵孩記係我個人對孩記的不滿! 我是回覆HANG師兄, 自己對近來MU的看法, 其他師兄意見不同, 在我的回覆下留言, 我只係回覆他們ONLY (唔該睇番留言)!!

唔好講到我搵交嗌咁, 我亦無迫過任何人接受我的意見, OK??
其實我覺得不如實際d,send個E-mail比孩記la!
只屬小弟意見,不知能否實行,不喜勿插:)
KUN526兄,
再講多次, 我沒有和其他人嗌交, 罵孩記係我個人對孩記的不滿! 我是回覆HANG師兄, 自己對近來 ...
gumng 發表於 28-12-2011 05:40 PM

Okok==
我收嗲,你繼續
我只係作為一個消費者的意見, 從來無話過自己係專業玩家, 唔通重用body係一貫美玩非常平常的事, 就唔等 ...
gumng 發表於 27-12-2011 11:44 PM

首先,其本上每一間美玩,甚至日玩公司都會咁做
你剩係鬧Hasbro已經唔合理
再講,美玩出左幾十年都係咁,你話"越出越hea"更加唔合理

就算剩係講MU,一開始果陣已經有重用body架啦
而而家又不斷有出新body
我完全睇唔到點樣"越出越hea"
首先,其本上每一間美玩,甚至日玩公司都會咁做
你剩係鬧Hasbro已經唔合理
再講,美玩出左幾十年都 ...
Devil_Fudou 發表於 29-12-2011 02:30 AM

師父,首先我要講明我們在討論,而不是拗!
第二,我點解只鬧Hasbro而不鬧其他玩具廠,因為我小玩其他公司出品,而且都不是沒有鬧,山囗式的WM我一樣有插!
第三,玩咗MU兩年,10-11中年mu的出品真的不停有進步,近呢兩wave亦真的越出越差,以往我是全wave入,到現在只能選一些不太差的來入,原因已經講了幾次!
最後,如果我唔緊張果個系列,我連提都不會提,見到hasbro真的無心搞好MU糸列,才會出聲!其實我只是回覆其他大大的留言, 大家回應我, 我作出回覆, 絕不是搵交嗌! 我再從新一次, 我只是表達自己不滿, 無要求or強迫任何人同意!  我知好多師兄唔啱聽,覺得煩! 我不再回應了, 大家滿意吧!!
Thanks 師父!