Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

[新品消息] MH3G!

留定粒寶玉做G位碎龍裝,仲要洗天殻
angus 發表於 10-1-2012 09:05 PM

我大劍,太刀,銃槍升級加起來要用6個鋼拳...看來仲要打多一打先夠用...
今集的ITEM出現機率可算歷代最詭異的...
回復 31# warxv
今集碎龍武真係好惡,試過用屬性武都唔夠碎武快....
回復  warxv
今集碎龍武真係好惡,試過用屬性武都唔夠碎武快....
angus 發表於 10-1-2012 09:36 PM

打了四隻碎龍才出了兩個鋼拳,反而寶玉又拿多一個,無斷尾都有三條做報酬...
回復 33# warxv
難為我個 friend 打左廿幾條都無,最後上G位打雙碎龍至出到.....
寶玉、紅玉等來到G級根本唔值錢,洗天殼時多到可以當色彈掉:54:
最難的反而是XX毛、XX殼的,我打皇海龍打了20條,皇龍玉有五粒、龍玉有一打,但還是不夠皇呆毛做裝:56:

另最近發現那些高難度任務雖然是RANDOM,但較易出天殼等級的素材,有時一場還有兩個,各位大大不妨一試。
個乜乜之鮫皮,30條連任務派彩只出4個!!
頭像被屏蔽

終於過埋畢業任同煌黑!!:p今次煌黑唔食閃光彈(要用拘束彈),飛來飛去,打剩最後一分鐘至完成,好驚險!!:69:
煌黑是食閃光彈的,但非常難命中:80:我噚日打用哂十五個得一兩嘢中
我已經著G裝拿G武,但還同樣是剩1-2=分鐘完,驚險:69:

回復 39# bananaman
我打到白水食哂,最後諗住失敗之下終於完任,好興奮!!
打完只可以做武器,裝可能要DL任至出......
個乜乜之鮫皮,30條連任務派彩只出4個!!
warxv 發表於 16/1/2012 17:08

派左4個乜野先 :? :? :?
回復  bananaman
我打到白水食哂,最後諗住失敗之下終於完任,好興奮!!
打完只可以做武器,裝可能要DL任至出 ...
angus 發表於 16-1-2012 20:48

我是指G級怪的裝啦:58:我著皇海龍跟牠打,負龍屬的表示很痛:68:煌黑裝也出了不過只有上位,原來那頭怪物也只算上位:70:
有無得約出黎打,單人打到HR3開始吃力

用PAD玩同唔用分別大嗎??????