Toysdaily 玩具日報

查看: 7299|回復: 26

[Hot Toys] 我的美國隊長到了!Updated

小弟第一次玩HT,多多指教

不過隻隻美國隊絕對無網上講到咁差,我開左兩隻都收貨了

只係個shield有d難裝,但唔係一個問題 :p

整體黎講真係靚到爆炸…:D

遲D放假再影多d相:43:
我第一次拎開左3 隻, 返到去發現後面條 Y 帶爛, 件衫腹部個位打斜車又唔係中間, 拎去換開左五盒, 有兩盒都係爛 (褲頭, 槍袋) 另兩盒又係車線斜埋一邊, 有一隻離譜到腹位有行線係斜到接近對角車咁滯, 所以大大你真係好好彩...
小弟第一次玩HT,多多指教

不過隻隻美國隊絕對無網上講到咁差,我開左兩隻都收貨了

只 ...
wtfhi 發表於 13-12-2011 11:59 PM

我都係開左兩隻就收貨!! :71::77:
我有兩隻Captain, 同一件貨唔同期拎質素差好遠
第一隻第一水QC差到爆, 開口過POST講俾人lock左唔再講
第二隻最近拎, 有衫留跟, 皮帶扣又修正左等等等等...........
網上講到咁差係有原因的, 唔好因為你拎左隻OK就話人要求高
請問師兄幾多號單?
第一隻第一水QC差到爆, 開口過POST講俾人lock左唔再講
第二 ...
kmtang 發表於 14-12-2011 10:10 AM

ching
  請問皮帶扣修正什麼???
第二 ...
kmtang 發表於 14-12-2011 10:10 AM

Have i?:65:
回復 4# kmtang

agree 的而且確係有分別  就算唔講  如果係有一向留意相片  都見到有唔同  但對頭一批買既人好唔公平
ching
  請問皮帶扣修正什麼???
skyline123 發表於 14-12-2011 10:30

第一水同官圖調轉左方向, 而家改返岩
回復  kmtang

agree 的而且確係有分別  就算唔講  如果係有一向留意相片  都見到有唔同  但對頭一批買既 ...
老孫 發表於 14-12-2011 10:45

第一水可以話係次貨, 我都好憤怒
因為鍾意美國隊長 個時一出就去訂
點知出到黎有問題  一直都無話自己錯
但自己又靜靜地改左照繼續出  咁姐係點  有兩個版
支持他們以做傻仔 一早買左的朋友又無補回唔同的件  真係sad   :79:
我第一次拎開左3 隻, 返到去發現後面條 Y 帶爛, 件衫腹部個位打斜車又唔係中間, 拎去換開左五盒, 有兩盒都係 ...
jankong 發表於 14-12-2011 09:22 AM

美國隊長
吾到吾認
根本就差到爆
回復 12# joeyip

無錯, 所以我都極速放左張單

繼續享受我的生活, 多謝你猴活:58:
越早支持越早棒場  個班客  完全不會有任何公平對待
請問樓主你幾號訂?