Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 無明:

[玩具報告] 今日先拆之對不起,改錯歷史--革命先鋒:Steve Rogers and Modular Armor Ironman

頭像被屏蔽
Steve 一拆左我玩左2個鐘.....真係好正
呢隻 DD仲未買...仲睇下有冇D價好D既....不過成日都有沖動直接 ...
cheng179 發表於 13-12-2011 02:38 AM
不過我隻就脫腳,腳常脫落!:31:
我有時都高追一些玩具
不過珍品呢家野
有買貴就冇買錯呢
玩具Kenny 發表於 13-12-2011 08:20 AM
中意件珍品就得la:58:
人形body新革命是從鐳射眼開始!!

不是SR !! 你又錯了!!
gumng 發表於 13-12-2011 01:58 PM
我錯了:79:...............
如果新關節用係STAR WARS的話.....不得了
mcmic23 發表於 14-12-2011 10:47 AM
STAR WARS馬!.........當孩佬出完每個角色幾次後,就會用新關節再出一次奶多轉,唔使謊佢唔出wor:34:
呢隻bleeding edge iron man真係有誠意la, 新模加新關節
Assassin 發表於 13-12-2011 02:04 PM
係十足誠意!!其他如Steve , DD都用同一body,之前Movie Ironman MKVI就用同一body出幾十款,今次bleeding edge 得一個樣一次性使用,頂多出下BOx set,算好心地!!
Modular Armor Ironman 早過Cyclops.
Duraxyll 發表於 14-12-2011 02:12 AM

我講緊人型body, iron man 是機械盔甲!
Modular Armor Ironman的關節真的很好~~雖然已經買過很多很多鋼鐵俠了,但是這一款我很喜歡!