Toysdaily 玩具日報

查看: 4549|回復: 22

[玩具報告] 今日先拆之對不起,改錯歷史--革命先鋒:Steve Rogers and Modular Armor Ironman

今日先拆之對不起,改錯歷史--革命先鋒:Steve Rogers and Modular Armor Ironman

首先對不起大家:64: !!

上次個Post
MU3.75"革命!尋回Marvel Hero的尊嚴!體操王子Daredevil加卡通Spidermanhttp://www.toysdaily.com/discuz/thread-171853-1-1.html

講到Daredevil 2 pack set野個Body幾咁新咁,什麽帶來了MU3.75" Figure Body的革命,什麽從而帶來身體語言,什麽Marvel Hero尋回有型地站立的尊嚴.........

今日先折左以下2 set,先知我錯了!!:63:

MU3.75" Figure Body的革命一早已開始了!!!:66:

一直遲拆,今日先知Steve body一早已采用DareDevil的關節!!:31: 笑死人!:30:

等我"發現新大陸"似的激讚Dare Devil set,Dare Devil body同Steve body是一樣的!!!!:66:

一模一樣的!!

所以........MU3.75" Figure Body的革命先鋒不是Daredevil!!

是Steve Jobs!

:64:
Steve 一拆左我玩左2個鐘.....真係好正:52:
呢隻 DD仲未買...仲睇下有冇D價好D既....不過成日都有沖動直接去買貴野:67:
原來之前你唔知架:47:
Steve 一拆左我玩左2個鐘.....真係好正
呢隻 DD仲未買...仲睇下有冇D價好D既....不過成日都有沖動直接 ...
cheng179 發表於 13/12/2011 02:38 AM

我有時都高追一些玩具
不過珍品呢家野
有買貴就冇買錯呢
回復 4# 玩具Kenny

由於呢2個月先開始玩美系,呢個月洗左好多買返d舊野
,所以都係要睇定d先:67:
steve jobs is really a good one!
今日先折之對不起,改錯歷史--革命先鋒:Steve Rogers and Modular Armor Ironman

首先對不起大家:64 ...
無明: 發表於 13-12-2011 02:29 AM

人形body新革命是從鐳射眼開始!!

不是SR !! 你又錯了!!
呢隻bleeding edge iron man真係有誠意la, 新模加新關節 :52:
I also want to get this Ironman
其實Steve的素體都是....:he:

沒有附送多一柄機槍有點可惜呢, 另外...他不是有光學盾的嗎?
難不成要我用禮盒裝的透明盾代替?:ice:
回復 9# Oracle

e家唔好買住, 下年有boxset有red hulk同thor同呢隻iron man
正字黨路過~
應該係「拆」
唔係「折」:74:

說回正題...之前係HB到仲見到有兩隻,,,但見到心口粒星星中間果到有D白色位甩左色...
唔知係咪正常架呢?:(
人形body新革命是從鐳射眼開始!!

不是SR !! 你又錯了!!
gumng 發表於 13-12-2011 12:58 AM

Modular Armor Ironman 早過Cyclops.
Modular Armor Ironman 早過Cyclops.
Duraxyll 發表於 14-12-2011 02:12 AM

hahaha! history class!
如果新關節用係STAR WARS的話.....不得了