Toysdaily 玩具日報

[Medicom] MEDICOM 野生英雄昭和阿瑪遜[車+大切斷]

回復 15# 巴迪高

那高兄你看得高不高興, 會不會相少不夠喉, 往後的post還有他出場機會呢, 放心!:DD
回復 16# leo.fans123

thx 十卜~~
回復 29# big9kan

m記沒有出ver 2的rx生體機體, 你係不會出到一地血, m記再唔出會讓我孌憤怒王子:* thx 十卜呀, kan兄
回復 34# 甘大滋

:no:我反而後悔用黑底, 想好似v3 post咁用紅, v3的post有麗的嘅味道:DDanyway thx 十卜呀, 甘兄
嗚呀... 有無得打包下載呀......
$hiine 發表於 12-12-2011 01:02 PM

什麼打包下載, 我唔明, 我係電腦白....痴:p我好中意三一轉轉轉:63:
回復 30# lookdai7

thx十卜:77:~ 現在入手要撰清楚, amazon是值得一入的, 我那bike已不能著燈了, 如果m記出我相信會detail很多令很多, 但人車配價亦......
ZIN大人車誌系列非常正斗∼你有咁多地方DISPLAY咩?
回復 52# Dick.Po

沒有呢,amazon架bile要放番入盒,e+其實dosplay緊,但好危險,佢腳架不穩,好易玩骨牌,thx dick版大十卜!
回復  Oldcat

謝個oldcat兄支持, 每一次睇到你batman頭像都令我心動....., 型到爆炸
ZIN 發表於 13-12-2011 10:24 AM

邊有貢誇張呀,咁細幅相點爆呀:66:
反而呢次真係比你毒到,拉打一褸引唔大
入坑咁耐得三隻,家陣身痕好想入••••••••••2.0:help:
當年買回來,到依家都係碌葛咁企係到,扭都唔咁扭:cool:
Good Post! Support :71: