Toysdaily 玩具日報

[Medicom] MEDICOM 野生英雄昭和阿瑪遜[車+大切斷]

the bike is awesome! :shiny:
ZlN的靚相分享太正了!:71:在下的那只阿瑪遜右胸有凹呢!:79:
回復 33# 巴士烈

要墊番海綿, 不過墊之前要整開個右胸同件衫......:(要先破壞後修復
Yeah, 都係黑底型d, Rider 都係有架車型好多!!!:71:
嘩咗出嚟∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼!
又靚又羨慕啊!!!!
今次係自從影完昭和V3人車POST後第二個昭和人車POST, 今次沒爽約, 照番V3POST ENDING之NEXT SHARING為阿瑪遜 ...
ZIN 發表於 11-12-2011 11:53 AM

嗚呀... 有無得打包下載呀......:63:
:D  人車合一,正到無朋友!
:52: 黃絲巾倒地姿勢一絕,可以攞最佳男配角!
嘩咗出嚟∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼∼!
又靚又羨慕啊!!!!
mr.elljay 發表於 12-12-2011 11:49 AM

還是在跟前輩你學習學習呢, jay兄, 你的rider及圖, 你的網誌才讓我羨慕, 圖清簡潔, 單影一個rider已十分高水準完美無暇, 我還要靠車名客串rider來增加構圖效果遮暇, 有機會真的很想能在動漫節等日子跟jay兄見面談談玩具:handshake:
回復 28# chankb

:63:你這delta夠型夠串到爆炸啦:63:無得頂呀!
回復 4# Oldcat

謝個oldcat兄支持, 每一次睇到你batman頭像都令我心動....., 型到爆炸
1/6拉打車車真係無得頂
insomniac 發表於 11-12-2011 12:56 PM

thx~in兄, 在rider能配到電單車的層面, shf的rider就比較幸福得多, 1/6的rider bike真的不多, 有待m記未來出原裝人車配.
賞心悅目:71::71::handshake::D
正相
Zin對medicom12"拉打真係好有愛
讚~
GTO 發表於 11-12-2011 12:56 PM

thx~ 大家都對rider有愛, 不然也去不到40週年亦不斷推出rider, 希望陸續有如w一樣的近期rider那麼好外型及故事性.

回復 12# matttwth

相比起我兒時住木屋區, 現在的家反而細了....., 只係落雨不需用盆載水, 哈哈.:66:細過莫講rider玩具或拎蛋, 想有舊有rider外型嘅擦紙膠都係一件難事!
回復 14# 蝦您波凸

thx 十卜!:65: