Toysdaily 玩具日報

查看: 6501|回復: 39

[新品消息] 皆大歡喜之生日快樂(Xmen 35周年Box set, Darth Varder鬧鐘)加新蜥蝪人圖

人齊,自然皆大歡喜!!:34:
Photo Bucket 有problem,常load 唔到, 遲下再post多D:64:

生日禮物

太太有個怪誕習慣,生日禮物總是情理之中,意料之外!!:66:

我中意Starwars是隱瞞不了的事實,買Starwars禮物是正常,但沒想過會"送個鐘":30: :50:

有一年我喜研日本刀劍,太太竟買了把日本刀送我,我正不知如何反應,叫我切腹以謝天下?還是一刀兩斷?:34:  :66:

X-MEN 35周年,我竟比他們大幾歲。

唔怪得小時只識Batman Superman Spiderman Ironman Hulk.....他們比我大很多!

買e set的原因,是因為冇咩重複,只有大眼重複,其他末有!:38:

黑白無常:p

大隻佬Body是很值一讚的!!

仲有一隻,留比Assassin兄!:77: 睇住先.................

正野!!:71:

但又由如Assassin兄今日另有方法,Lizard解困!!

正野!!

多謝收看!

Photo Bucket 真係有problem,每次只load 到2張,......................很花時!:63:
Happy birthday , 希望你買到成屋玩具!
回復 1# 無明:

happy birthday and thanks :52:
Photo Bucket 有problem,常load 唔到, 遲下再post多D

生日禮物

仲有一隻,留比Ass ...
無明: 發表於 9-12-2011 01:43 AM

恭喜!x men迎生日,正!
生日快樂
祝無名兄中毒更深!
回復  無明:

happy birthday and thanks
Assassin 發表於 9-12-2011 02:39 AM

多謝各位!!!:64: :77:
Happy birthday , 希望你買到成屋玩具!
人物 發表於 9-12-2011 01:49 AM
多謝,巳經成屋玩具:55:
恭喜!x men迎生日,正!
gumng 發表於 9-12-2011 08:35 AM

最好真係有兩條女迎生日...........

巫女與人妻:he:
生日快樂
祝無名兄中毒更深!
kennyli1017 發表於 9-12-2011 09:28 AM
中毒已深了,但................深處未算深吧!:^
中毒已深了,但................深處未算深吧!
無明: 發表於 9-12-2011 11:37 AM

可以再深d~
玩埋12"starwar,雕像~~~~~~
可以再深d~
玩埋12"starwar,雕像~~~~~~
kennyli1017 發表於 9-12-2011 12:12 PM
咁..........我要買間HOUSE先,樓睇閣位,不放石膏像,放12"starwars同Marvel雕像,ok?:58:
happy B-Day~~~~~~~
最好真係有兩條女迎生日...........

巫女與人妻
無明: 發表於 9-12-2011 11:35 AM

其實3.75" 出過幾多款x men?
X men 到底有幾多人(忠加奸)?
我買哂未呢?
好鍾意呢個boxset隻狼人,同細個睇亞視播卡通個造形一樣﹗
可惜耍入一set先有…
很貼心的老婆~~星戰鬧鐘禮物真不錯,武士刀也是,哈哈~~
35周年6人套裝里的很多人物都有了~~
之前買過很多漫畫雙人裝和MU的單盒,人物基本上都全了~~
3.75寸X-MEN只等2012年的野獸和X教授了~~