Toysdaily 玩具日報

查看: 12961|回復: 12

[其他] GUNDAM EXTREME VS 金色SUMO迷思

打過ONLINE MODE,
又係YOUTUBE睇過好多EXTREME VS既片,
但都唔多見D人用金色SUMO
用落都發現好好用呀:43:~
中近距離形,最中意佢既特格,夠熱血:34:~~~~
Look is suck but its power is great!  :)
I will try it:64:

Gold SUMO&Harry Ord 我的最愛:43:
呢部野真係OK= =個特格一路衝又可以擋槍,特射支拉炮又咁鬼死長........仲有好多飛子彈=.=.................
呢部機唔差, 但遇到高手就會比人拉遠, 專心殺你隊友...
琴晚ONLINE MODE已被無視:cool:
我唯有不停飛個BOOSTER出去:34:唔中都可以擾亂下
但發現佢都好耗BOOST下...
用老虎經常屈死佢 :77:

我個ACC.仲喺度!!!
用老虎經常屈死佢

我個ACC.仲喺度!!!
祖達斯 發表於 28-12-2011 06:36 PM

上次係咁比佢捉落地,好痛恨佢支機槍:help:
請問ACC.係咩小弟唔明,可唔可以解釋一下:64:
上次係咁比佢捉落地,好痛恨佢支機槍
請問ACC.係咩小弟唔明,可唔可以解釋一下
小lego人 發表於 30-12-2011 11:33 AM

haha 我意思係我個TD帳號仲喺度 仲留到言~~~
老虎可謂1000機幾強的幫手~~
哦原來係咁,~
同佢打好辛苦,好怕比佢支槍,又成日比佢偷偷地插我頭:70:
~地走機,又只係1000,絕對有赚:73:
哦原來係咁,~
同佢打好辛苦,好怕比佢支槍,又成日比佢偷偷地插我頭
~地走機,又只係1000,絕對有&#36186 ...
小lego人 發表於 2-1-2012 11:19 AM

haha 佢啲攻真係拍得住2500 3000機
機動性比起一般2000機還要強
不過rank match free match唔係見好多人用就是
haha 佢啲攻真係拍得住2500 3000機
機動性比起一般2000機還要強
不過rank match free match唔係 ...
祖達斯 發表於 2-1-2012 06:42 PM

其實會唔會係老虎需要技術高?佢支用完即棄既豆槍令我唔多敢用:unhappy:
得上上次free match見到,結果輸得好慘orz(當時雙方CPU為"回避")...