Toysdaily 玩具日報

查看: 7749|回復: 19

[個人收藏] SEED 三小強之一, 獵殺高達(素組)

三小強黎講,開頭最喜歡呢隻, 獵殺高達

但係砌完之后有D失望,硬係覺得個頭好似好大咁~:?

都係慣常通病,線電綫唔夠力, 個流星鎚拎左黎約魚呀~:44:

不過都搵到D野玩, 担住隻豪獸神. 如果個膞頭大D , 我諗會型好多.

呢個角度睇先發現豪獸神頂住D 野添~:Q

鷹爪果然係最勁最有力,....:71:

模型差都系正常,佢都差唔多出左10年啦:(
回復 2# gnx2

嘩~乜出左成十年喇, 我都係上個月先入手.
但係之前砌隻卒仔機, 比例好好多.
回復  gnx2

嘩~乜出左成十年喇, 我都係上個月先入手.
但係之前砌隻卒仔機, 比例好好多.
mf_c2000 發表於 2011-12-6 00:31

比例佢就衰要變形,變形通常比例都有問題

以前去打 SEED D 最鐘意用佢!
可惜佢出過O既模型/玩具唔多又出得唔靚......一件都冇買過....BB好似冇出過, 如果唔係會買番隻過下癮
我最鍾意Forbidden,因為d炮曉轉彎
唔止個頭, 成隻o既比例都唔係太掂喎 :(
回復 4# 804zaku

不過,我諗係得呢隻變形時,隻手要特登拉開(係自己就位).
唔係0既話,,D 炮唔可以向前....唉~:42:
回復 5# Viper

係喇~渣古就出三隻(好似)~
三小強又唔出....:53:
回復 6# fire526438

呢隻都鐘意, 不過我係鐘意佢把鐮刀同頭笠~:71:
回復 7# Squall

變左雀仔會好D , 但最好拆埋隻腳就PERFECT
回復 9# mf_c2000

渣古冇記錯至少出 紅, 白....(?)真係唔知有冇記錯, 無法啦, 一模多用嘛~
呢三隻我入左AMIA
都係唔掂 :60:
回復 12# Viper

紅,白,黑,綠,pink,橙 1/144
紅,白,綠,橙 1/100
頭像被屏蔽