Toysdaily 玩具日報

查看: 11221|回復: 16

[玩具攝影] 在一片喝倒采聲之下, 可能全個TOYS DAILY內只有我會買GB系列..... 白狼G-EXES

無打燈影相, 吾靚請諒......
睇睇吓個頭有d似柯柏文
u r so brave
support
is it cause of ur kid?????
睇睇吓個頭有d似柯柏文
west1234 發表於 1-12-2011 03:16 AM

反而我覺得呢隻面相好有08小隊FEEL, BODY似驚爆危機.
u r so brave
support
is it cause of ur kid?????
felixllt 發表於 1-12-2011 09:33 AM

都唸住同亞仔去玩果部機, 其實係要亞仔陪我就真,:66:
因為鍾意佢好有80-90'S 果時1/100高達超合"膠"玩具既簡約(MKII,  ZETA, 武者, 騎士等), 腳關節係令人懷念既"格格"聲果種, 並不是我最怕現在流行既BALL JOINT, 玩兩玩就腳軟,甩較.
明明唔係高達.....又要整兩條高達"show"保障銷量........:54:
講真, 我覺得gundam age個設計唔差的, 只係個故事....."唔啱我口味"....
He is the strongest so far
回復 5# 28號dx1

玩果部機.......
thats gd~~~~
gd try
都唸住同亞仔去玩果部機, 其實係要亞仔陪我就真,
因為鍾意佢好有80-90'S 果時1/100高達超合"膠"玩具 ...
28號dx1 發表於 1-12-2011 10:29

how's the game indeed?

回復 10# Gundam@EFSF
都唸住同亞仔去玩果部機, 其實係要亞仔陪我就真,
因為鍾意佢好有80-90'S 果時1/100高達超合"膠"玩具既簡約(MKII,  ZETA, 武者, 騎士等), 腳關節係令人懷念既"格格"聲果種, 並不是我最怕現在流行既BALL JOINT, 玩兩玩就腳軟,甩較.                           

:77:父子情:71:
:71:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
平心而說
AGE的模型
小弟亦組了幾個
若你問我還會組下去嗎
我可以答
我會
姑勿論AGE動畫是那麼的不堪
(AGE在我評價是比帝騎和甲斗王為差)
不過 在模型上的設計和組合時的順暢度
我對AGE系列是有不俗評價
將會推出的1/48系 我亦會組一下吧
回復 13# 白狼

:71:
age o的機械梗係有種說不出的奇怪:(