Toysdaily 玩具日報

查看: 13049|回復: 47

[玩具攝影] Marvel Universe World War Hulk

自從我睇過電影iron man 之後,就對marvel 完全著迷,仲搞到我入埋mu坑~~:Q新手聽到一隻出的好好的hulk,走左去買,一個字---正!
上網睇去點解會著成咁,
原來因為比d英雄送左去第二個星球,強橫既佢反而成為左皇帝,仲帶埋班人返地球!!!:66:
所以佢著住當地的類似古羅馬戰士既服裝
去圖先~~

個樣好惡:no:(對唔住,好矇)

十分期待2012 marvel's the avengers!!
雖然我無入, 不過一定支持好野!!!
繼續努力呀:75:
回復 2# hkfelix1984

thx~~
大大有玩mu?
知唔知邊到有合理價的mu買?
回復  hkfelix1984

thx~~
大大有玩mu?
知唔知邊到有合理價的mu買?
nunshinghim 發表於 30-11-2011 08:00 PM

興趣基地:77:
我都仲末買到佢==
最近入左咩?
旺角會比香港區多.
旺角信和3/F有一間正野, 包你話盏!
另外多d留意下皆旺同In's點d格仔舖~~:78:

灣仔太源街都久唔久會有平正野執........:46:

我有時會係新wave出完之後幾個月去yahoX或e記睇, 都有機會執到好平野!:$

希望幫到你:36:
welcome to the madness :36:
回復 4# kennyli1017

yahoo bid 了colossus~~:D
之前斗城買左winter soldier(movie ser.)同commander steve rogers~~:D遲d影先~~
回復 7# nunshinghim

以上3隻, 全是好物! 繼續加油啊~~
大家一齊加油吧!:77:
回復  kennyli1017

yahoo bid 了colossus~~
之前斗城買左winter soldier(movie ser.)同commander st ...
nunshinghim 發表於 30-11-2011 08:53 PM

正價Steve
回復 10# kennyli1017

你......不要sad...
yahoo bid 既colossus仲平過steve rogers~~真開心~~~~~~
呢隻都係我第一次買MU入左:35:
回復 10# kennyli1017

正價Steve信和3/F仲有好多呀~~~
回復 14# hkfelix1984
其實信三邊度算正價...雖然都係平