Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol. 27~~~Ultra Act~~~Ultraman Agul V2

幾中意背後的小插孔設計,如果shf rider都能應用就好lu
AJ 發表於 30-11-2011 01:18 PM
THX AJ 兄支持~~~~~背後小插孔同發光眼都係一個好點子~~~:)
好正的亞古魯啊,小弟雖然沒睇過佳亞,但系聽好多c兄講,話呢部鹹超好正,再經過啊some大的玩評,令 ...
bond123 發表於 30-11-2011 01:24 PM
THX bond 兄支持先~~~:) GAIA 係我心目中地位相當高~~~平成人氣最高當然係迪加~~~但比較下我都係佳亞向多啲~~~:$ UA 唔係隻隻都鬆~~~只係呢隻有啲例外啫~~~:o
平成超人中最中意都係迪加
但係ultra art隻迪加...真係...:(
gaia同阿古路都唔錯
想問問阿古路最初個形態幾時出?
真係好型,不過今日二揀一揀咗胡廸:shy:
Support 正 post!!:handshake:

你隻亞古魯幾正, 顏色统一; 我嗰隻啲藍色時深時淺.:oh:
Support 正 post!!:handshake:

你隻亞古魯幾正, 顏色统一; 我嗰隻啲藍色時深時淺.:oh:
應該係大比接口果個圓形野頂住
yugi 發表於 30-11-2011 03:55 PM
~~~~~~~~~~~~~:o
我睇到係個 post, 係咁寫「欠休」啫
garykctse 發表於 30-11-2011 03:58 PM
IC~~~~~~~~~~~~:DD
唔lu~~~因為Ultraman唔係我杯茶~~~
pein 發表於 30-11-2011 04:01 PM
咁都好~~~~少咗一種開支~~~~:)
正帖十卜
今次又繼續keep到水準
saga522 發表於 30-11-2011 05:08 PM
THX saga 兄支持~~~~~:77:
support!
UA真係進步左好多

可能係藍色嘅關係,
Agul係我第二愛嘅ultraman
zero~004 發表於 30-11-2011 05:59 PM
THX zero 兄支持~~~原來你咁鍾意亞古魯~~~:77:
very very good ar some大:71::71:
~~~~~~~~~~~~~
IC~~~~~~~~~~~~
咁都好~~~~少咗一種開支~~~~
Somebody_Ex 發表於 30-11-2011 09:43 PM

不過而家多咗Astro Switch一個開支~~~:68:
支持some大同agul:77:,我都未入手tim
十卜some大入到心頭好
換咗背景??
_WL_ 發表於 30-11-2011 06:06 PM
THX _WL_兄支持~~~~~:)背景紙我有幾隻色可以用~~~不過來來去去都係呢幾張~~~:(
Support!
阿古魯一出現
頓時毒死了
F.S.飛煞 發表於 30-11-2011 06:24 PM
這樣怎可毒死飛煞兄呢~~~~:handshake:
THX saga 兄支持~~~~~
THX zero 兄支持~~~原來你咁鍾意亞古魯~~~
Somebody_Ex 發表於 30-11-2011 09:48 PM

係~~
agul比我個感覺好正:^
THX AJ 兄支持~~~~~背後小插孔同發光眼都係一個好點子~~~
THX bond 兄支持先~~~ GAIA 係我心目中地位相 ...
Somebody_Ex 發表於 30/11/2011 19:16

Tiga 同 Dyna 比較兒童向,反而 Gaia 欣賞門檻比較高一 d :58:
平成超人中最中意都係迪加
但係ultra art隻迪加...真係...
gaia同阿古路都唔錯
想問問阿古路最初個形態 ...
KGarnett 發表於 30-11-2011 07:43 PM
V1 暫無消息話會出~~~不過就算有都好有可能係魂限~~~:78:
真係好型,不過今日二揀一揀咗胡廸
yoda大師 發表於 30-11-2011 07:44 PM
胡迪真的吸引過 Agul~~~~~:@
some大既report就黎應該叫"專業分享":35: