Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 小品分享精選 vol. 27~~~Ultra Act~~~Ultraman Agul V2

雖然冇玩開UA,但睇唔少report都覺得UA進步緊~~~:71:
希望拉打SHF唔好退步啦~~~:45:
為什麼這個系列的出品, 關節總是要很鬆的?

不過話說回來這阿古魯的確很帥...但我怕買了會跌進咸超坑 ...
手榴蛋包飯 發表於 30-11-2011 10:40 AM
尤其係條腰~~~實在似食咗軟骨散咁~~~:80:
THX 手榴兄支持~~~~:77:
回復  Somebody_Ex
咦...小弟個隻唔鬆喎!
herculesanakin 發表於 30-11-2011 11:00 AM
你就好啦~~~~~~:79:
為什麼這個系列的出品, 關節總是要很鬆的?
手榴蛋包飯 發表於 30/11/2011 10:40

好明顯係笨呆大批入左同一批配件, 整出黎咪全都一個樣 (軟腳蟹) 囉 :ar:
support 森大久 [?] 休再出精........ 品 post :he:

呢隻都仲未買, 只係因為...... 怕冇時間玩 / 處置 :56:
幾中意背後的小插孔設計,如果shf rider都能應用就好lu
:71:好正的亞古魯啊,:73:小弟雖然沒睇過佳亞,但系聽好多c兄講,話呢部鹹超好正,再經過啊some大的玩評,令到小弟有點心動想入手:)。:(但系有少少擔心d關節,到底系個別例子鬆,定系成批貨都系這樣?最後,多謝some大分享靚相:78:
Support !!!
我都入左 真係唔錯  係條腰上半節有d鬆 ...
Thx for sharing ~
~Light91~ 發表於 30-11-2011 11:22 AM
THX Light91 兄支持~~~除咗關節鬆鬆哋~~~亞古魯都唔錯GE~~~:DD
有,我試過拆埋隻腳再裝上都唔得拆左後支掍無事推到上去的
yugi 發表於 30-11-2011 11:54 AM
真係咁邪~~~~~~~:what:
THX Light91 兄支持~~~除咗關節鬆鬆哋~~~亞古魯都唔錯GE~~~
真係咁邪~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 30-11-2011 03:53 PM

應該係大比接口果個圓形野頂住:49:
雖然冇玩開UA,但睇唔少report都覺得UA進步緊~~~
希望拉打SHF唔好退步啦~~~
pein 發表於 30-11-2011 11:59 AM
有興趣咪買隻試下囉~~~其實係加大咗少少GE SHF 黎啫~~~:73:
support 森大久 [?] 休再出精........ 品 post

呢隻都仲未買, 只係因為...... 怕冇時間玩 / 處置 : ...
garykctse 發表於 30-11-2011 12:45 PM
THX garykctse 兄支持~~~~:73:我唔係休息~~~而係開唔到壇同埋唔到電腦度~~~:79:
有興趣咪買隻試下囉~~~其實係加大咗少少GE SHF 黎啫~~~
THX garykctse 兄支持~~~~我唔 ...
Somebody_Ex 發表於 30/11/2011 15:56

我睇到係個 post, 係咁寫「欠休」啫 :66:
有興趣咪買隻試下囉~~~其實係加大咗少少GE SHF 黎啫~~~
THX garykctse 兄支持~~~~我唔 ...
Somebody_Ex 發表於 30-11-2011 03:56 PM

唔lu~~~因為Ultraman唔係我杯茶~~~:73:
正帖十卜:$
今次又繼續keep到水準
support!
UA真係進步左好多:$

可能係藍色嘅關係,
Agul係我第二愛嘅ultraman:handshake:
十卜some大入到心頭好:77:
換咗背景??
Support!
阿古魯一出現
頓時毒死了:$