Toysdaily 玩具日報

查看: 4057|回復: 11

[個人收藏] Star Wars Bounty Hunter Boba Fett

小弟儲咗Boba Fett都有10年,尚欠很多很多,簡直係never ending story{:3_126:}

遲D再post more pics:43:
嘩......正野喎師兄.....好多極品收藏......:71:
回復 2# jedi

謝謝jedi兄,獻醜就真!
回復 1# 韋小寶

因為我玩左沒耐。其實一點一滴去搵自己鐘意既角色,我覺得係一種樂趣。當然有錢買咩都得。但我相信大部份人都鐘意用一個合理既價錢搵到想搵既野。我自己幾呢個月都想Narrow Down自己買既野。
回復 4# 黃色小雞

無錯,尋找過程係一種樂趣,所以執到寶就有難以形容嘅興奮及滿足感;係人都想用合理價錢買到想要嘅嘢,但有時俾多DD係難以避免,就緊要有底線,如果唔係就愈買愈貴!
回復 5# 韋小寶

我都覺得岩,不小小寶兄分享下你最鐘意�難搵個件野?
回復 6# 黃色小雞

老實講,在我的收藏中,暫時無一件係超難揾、超絕版等,只要有錢及耐性,總會見到的{:3_137:}

平嘢就執到幾件如:
Sideshow Premium Format - 約18吋高,平均價要$2,500,有一日在網上見到$1,500,即買:47:

Gentle Giant Mini Bust - 至少$2,000,幾年前在日本見到只要一千二佰,即買,仲要係碌咭,因果日已經係last day,日圓都所剩無幾,去機場前有時間再去逛一逛,但竟然見到有平嘢,so happy:43:
GG雙BUST真係好正正。。。

大大之前有冇心動想入SSC隻1:1 ?
回復 8# 黃色小雞

有,不過都係個句:無位擺,放棄:80:

不過我嘅終極目標係想買Don Post嘅1:1Boba Fett,要幾皮嘢:34:
回復 9# 韋小寶

唔知咩來,咩來既?????
回復 10# 黃色小雞

即係人咁高嘅電影道具擺設{:3_133:}
回復 11# 韋小寶

Oh mine !!!!!!