Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MU3.75"革命!尋回Marvel Hero的尊嚴!體操王子Daredevil加卡通Spiderman

回復 15# 無明:

計埋運費, around 2魚1.....覺得此價好先買

回復 16# hkfelix1984

2魚1咁正 搞到我都想整返set o.o!!
回復 17# charice1219

靚正價~~~:71:
回復  無明:

計埋運費, around 2魚1.....覺得此價好先買
hkfelix1984 發表於 29-11-2011 11:04 AM
2魚1 ?

I buy it at !$*
Thank you Assassin again:64::64:
要弄那些動作還要維持著來拍照, 辛苦了:shy:
看著新素體就會心想為啥孩記不多用...真的是要dum波鐘?
回復 19# 無明:

wa~~~~~~好平喎~~點解架????:50:
我出面見2 pack起碼 1條魚加8條草, 仲要係前2wave既先有呢個價:31:
回復 19# 無明:

其實都想問下大大們係邊求買mu多???
一直想找平既地方入, 但除左等跌價之外, 一出就平入是無可能既事~~
要弄那些動作還要維持著來拍照, 辛苦了
看著新素體就會心想為啥孩記不多用...真的是要dum波鐘?
手榴蛋包飯 發表於 29-11-2011 03:34 PM
:77: Thx for support!

dum波鐘是其生存之道!!:38:

如果唔係,好似出得咁正的Toybiz咁摺左,又點出到咁多角色呢?

但,我想話.........

一切是態度問題!!!:67:

日玩三一萬能俠夠出得濫啦,多年來,Bandai出模型,合金雲,山口式,大膠細膠.............:30:

但日本仔,唔會好似孩佬咁,把技術先降低,然後dum波鐘慢慢提高返技術咁cheap,:no: 再話,孩佬3.75"MU, STARWARS, AVENGER MOVIE等己擁有全世界市場,駛唔駛咁呀:* ........

日本仔,三一萬能俠每次出,都是新技術,帶比你夢相同驚喜,就算repaint,都總有新parts或配件.........

山口Ironman,每次出都有新意思,MK II有新"令"銀,仲加燈!!:71:

一切是日本仔和美國佬的態度問題!!!:75:
回復  無明:

wa~~~~~~好平喎~~點解架????
我出面見2 pack起碼 1條魚加8條草, 仲要係前2wave既先有 ...
hkfelix1984 發表於 29-11-2011 04:49 PM
我都唔知點解:31:......................
回復  無明:

其實都想問下大大們係邊求買mu多???
一直想找平既地方入, 但除左等跌價之外, 一出就平入是 ...
hkfelix1984 發表於 29-11-2011 05:17 PM
我在吉吉啦,斗斗,太原街,信和都有買開:78:
回復 25# 無明:

我都係.........咁睇黎係香港買mu已別無他選lu~~
Today
吉吉

I just saw 2 packs were left, Everyone not yet but, go and try, 2 more left only!!:36:

Good price and 10% discount!!!
回復 27# 無明:

which 吉吉呀?

已在黃埔吉吉 $!^( 入手:71:
仲有3pack 師兄可以快d去買~!!
回復 29# charice1219

:time:嘩~~~~我又買貴左啦~~
今次又一個教訓提醒唔好心急~~:die: