Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Tamashii Nation 2011 (展品集中區)

其實ex出五小強我仲開心過出黃金
始終細個果陣對得最多既係五小強
this photo tag never tell us its "EX"
this photo tag only tell us its "sample"
n this is no news la ,
bro Vince , combaine it la
下盤大腿關節點解用會番第一代素體設計...好似著左條3角褲咁...最憎呢種設計....???:50:第三代素體靚D喎.....
出啦:75::75:
反正毒我唔到:34:
個牌好清楚印住EX
不過唔會又賣6千yen 呱
it said "EX" on the name card bor
所以我都唔明點解版主delete晒我dpost... combine 晒所有新品係同一個post, 大家由點會睇到...e+咪又係百花 ...
kris 發表於 28-11-2011 09:56 PM

YES... COMBINE 晒根本睇唔到............
又唔將 d 圖 show 返晒去 page 1... 穿穿插插咁
YES... COMBINE 晒根本睇唔到............
又唔將 d 圖 show 返晒去 page 1... 穿穿插插咁
玩具 發表於 29-11-2011 12:23 AM

係啦,好同意=.=
所有神話再出過一次EX,今次真係大鑊鳥,上次神話就整左鑊八年抗戰,今次EX黎多次,但搞咁耐都唔出神衣雅典娜
轉自GAF:64:

回復 643# zero2443
着燈果件唔知是否不可動的呢:no:
件着衫又唔知是否一比六的呢:44:
回復  zero2443
着燈果件唔知是否不可動的呢
件着衫又唔知是否一比六的呢
Tachikoma 發表於 29-11-2011 07:18 PM

日網話1/6著燈可動
回復 645# stonekeung01
財爺救命呀:70:
回復 643# zero2443
有頭換?吾知佢點樣出呢?跟車定係發光mode呢:38:?

SR合金勇者王- 全黃金版