Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Tamashii Nation 2011 (展品集中區)

魂Shop 2012年2月派貨: SDX 灼熱騎士高達F-91 5,985Yen

2012年3月發售: Metal Build Freedom Gun ...
S20081997 發表於 25-11-2011 01:16 AM

隻freedom好YO:66:
:handshake:三頭龍~~
有一種野草燒不盡.....春風吹又生既感覺
呢隻都出埋....
takeshi 發表於 26-11-2011 11:05 AM

:47:詫晒異囉!
食住龍騎個勢...
decade o既原創rider 我寧願bandai出kivara
leah周 發表於 26-11-2011 11:11 AM

I'm looking forward for Kivara too!!:63:
Honestly, the only nice surprise for me is 龍王丸!:78:
皇級水瓶座之後的皇級天平座

那麼EX黃金水瓶和天平估計都要押後............EX跟皇級同時期推出皇級不用賣都得了
已經一個EX天馬殺出來,後面4個青銅,頂黃金的路估計要變長了
唉出星矢EX........
那12星座要押後.............
我仲想等美羅之後是什麼.................
話說.....這展覽是明年全年會出什麼的展覽?
咁多野出,成年都出唔完=.=
:o
呢隻都出埋....
takeshi 發表於 26-11-2011 11:05 AM

正野丫 ! 個頭都幾靚仔
係身上太多顏色同龍騎原本唔係太夾
都要買 , 始終補完左 '十三拉打其實得十二隻' o既 bug
I'm looking forward for Kivara too!!
fktuen 發表於 26-11-2011 03:17 PM

KIVARA 直頭要出啦
DECADE 入面重要角色 !!! ( 認真 !!! )
回復  聖鬥士JACK
咁EX 素體係唔係會高過神聖衣? EX 砌出黎拍落1.0黃金度會唔會高過黃金, 同原著唔同?
kinis 發表於 26-11-2011 12:25 PM

邊個話 出2.0高度 要跟返所謂嘅 1.0
而唔可以有改動
講真, 所謂嘅 1.0 本身D身高都無跟原著
好多1.0 D身高都無跟比例ga la
再講之前M記出隻12" 甲鬥王2.0, 身高都高過1.0
KIVARA 直頭要出啦
DECADE 入面重要角色 !!! ( 認真 !!! )
玩具 發表於 26-11-2011 03:56 PM

Can't agree more!!! XD
好在之前一隻青銅星矢都入過姐.....最終可以入一隻岩心水既青銅星矢!!!!!:43:
呢一隻已經夠!:38:
聽聞宇宙騎士有新品,係ソルテッカマン
1号機バルザック、2号機ノアル