Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Tamashii Nation 2011 (展品集中區)

回復  stonekeung01
我反而想知佢用咩野牌頭出terry
如果係kof,咁我就同佢死過
但如果係餓狼,咁就say ...
ase 發表於 25-11-2011 12:01 PM

我估佢似餓狼多,出KOF搵TERRY打頭炮好似有D怪

回復  鴨仔

我估佢只有餓狼傳說嘅linsence!!!
Demon 發表於 25-11-2011 02:30 PM

剩係餓狼都大把野玩
Terry, Andy, Joe, Mai (可以唔只出一款), Blue Mary, Geese, Kim, Krauser, Yamazaki.....
如果出埋Mark of the Wolves 包保要瞓身落去
回復 489# stonekeung01

可以叫係第一位襲擊星矢佢地既白銀聖鬥士---蜥蝪座
極度自戀,都認為自己係世上最靚既…
因為星矢既血濺到自己,所以赤條條咁落海沖洗,之後出現呢一個「陽光JJ」名場面~~
如果只係出餓狼, 入Terry足矣
如果出kof就比較頭痕..
講真, 呢隻Terry都唔係出得好正, 不過我有情義結, 係必定科水的

回復 495# denniskwong

無錯!嘩大大真係好記性!
回復 497# yugi

出錯招tim!!!!!:26:
S.H.Figuarts ワイルドタイガー ブラ&#1 ...
stonekeung01 發表於 25-11-2011 11:49 AM

螢光EVA, 正!!!!!!! :71::71:
回復  stonekeung01

可以叫係第一位襲擊星矢佢地既白銀聖鬥士---蜥蝪座
極度自戀,都認為自己係 ...
多其 發表於 25-11-2011 04:28 PM

Thx Bro. 已經對佢冇乜印象

D-Arts ワイルドアームズ セカンドイグニッション ナイトブレイザー � 発売時期未定 � 価格未定
其實我到而家都唔知麗騎士佢係邊部機整出黎的(紅色完全諗唔到, 唔好笑我 )
但你講話圓桌個國家一部機 ...
kyostanley 發表於 24-11-2011 05:02 PM

出自漫畫「模型狂四郎」中既原創紅色高達,後來多數稱為狂四郎高達。
好多高達ms既設計都出自呢套漫畫…例如「完美高達」,MG版你會見到有狂四郎貼紙。
就係佢啦!
可惜香港當年出到斷斷續續…而後黎無人出過…(台灣唔清楚有無…)
中文版全套應該無出過…
日本版都難尋…(武者高達都好似出自呢套漫畫…)
zero2443 發表於 25-11-2011 05:30 PM

隻狂徒都中中地:71:

电光超人!!!正啊!!!!!!!!
D-Arts ワイルドアームズ セ&#1245 ...
stonekeung01 發表於 25-11-2011 07:32 PM

隻超西杜拉格斯愈睇愈正:D
聖闘士聖衣神話 リザドミスティ � 発&#2277 ...
stonekeung01 發表於 25-11-2011 01:50 PM

自恋露體狂白銀聖鬥士美斯迪....
打左星矢落海就當佢死左,之後除衫落海沖涼,星矢上水,著衫再打,戰敗......