Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Tamashii Nation 2011 (展品集中區)

not very special ,

used back the missing face fm Super Sayian Gokou

n change to blac ...
S20081997 發表於 24-11-2011 10:45 PM

yes, so cheap
change the head and use the missing face from Super sayian only and then issue a new one
i won't get such limited item
S.H.Figuarts ワイルドタイガー ブラ&#1 ...
stonekeung01 發表於 25-11-2011 11:49 AM

應該會 :80:

ROBOT魂〈SIDE MASHIN〉龍王丸 � 2012年発売 � 価格未定
睇完, 只中龍王丸, 神話ex同埋shf杜拉格斯:36:
隻龍王丸點解會變身.....唔通我又要俾錢......
飛雲!你終於有新機出登龍劍吖!:79:
熱血..........................:*:*
估佢唔到返炒KOF :no:

聖闘士聖衣神話 リザドミスティ � 発売時期未定 � 価格未定

我記唔起佢係乜水:?
其實作為蕃薯, 就算明知佢唔會出齊12隻你都會買將會出果d
雖然我未睇過sd故事, 不過我鍾意sd既設定
就算佢 ...
~blueblue~ 發表於 25-11-2011 09:48 AM

魂系(包括非魂限)爛尾事件:
阿極陀:量產g3,k1定t1(g3競爭成件銀色果隻),兩個後終期阿極陀(雖然後終興後好多出..)
kiva:四個普通from,劍騎,由其kiva from的確好似係出現過試作
dcd:女主角rider,都係已有試版
w:電彈車後part欠左出水上電單車
sdx:未知,但grams可能因為炒左分未來未公報過既已爛哂尾
餓狼傳說...
如果出埋拳皇就好...
小堅 發表於 24-11-2011 03:52 PM

出草薙京,跟荒咬effect,然後魂shop限定effect part 鬼燒、闇拂、大蛇薙.......:54:

除左POP之外..ZERO同CHIBI ARTS都有白星:D
回復 470# stonekeung01

名唔記得,係自戀狂白銀聖鬥士,佢仲有幕海灘沖涼tim!
回復 471# 鴨仔

我估佢只有餓狼傳說嘅linsence!!!
回復  stonekeung01

名唔記得,係自戀狂白銀聖鬥士,佢仲有幕海灘沖涼tim!
Demon 發表於 25-11-2011 02:26 PM

美斯狄???????????????????????