Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Tamashii Nation 2011 (展品集中區)

天蠍...:$
:70:真係出哂買到破產都似
orz..............................佩服佩服:70::70:

肯定這個會係魂shop出:!:!:!
SIC終於有新機車了:love:
6/1看起來好像是不可動的.
美羅, 等左你好耐了~~~~~~~~~~~~~~~:$:$:$
SHF FAN HERE....

1. shf 終於都到電王喇~~~ 感動中......

但感動還感動,

TEDDY 藍黑色差太大 ...
kaiserfrog19 發表於 24-11-2011 09:06 PM

唔好唔記得強人仲有個充電形態,呢隻好有機會限定
皇級水瓶座好好好靚仔 !
完全唔係星矢果種 '車... 只係放大版聖衣' 級數的感覺 !!!
回復 1# S20081997
為什麼不出胸像呢??
蜥蜴座...........
msz006_ver.ka 發表於 24-11-2011 08:36 PM

是否同星矢打,之後係個海灘度除曬衫沖涼果條粉皮!
快啲出齊啲車啦!SIC出1/6, 我真係唔會落坑
笨太出咁多野,中左好多隻......下年要破產了:31:
不過相信唔少係限定,就算係通販依家一千蚊最多都係買得2至4隻robot魂\SHF......:31:
回復 193# kaiserfrog19
http://toysdaily.com/discuz/view ... p;extra=&page=7
每一頁都有大大貼唔同GE圖:30:
我放大睇過,一定係,我就估到所以唔訂LOST VER:$
快啲出齊啲車啦!SIC出1/6, 我真係唔會落坑
toy4jeff 發表於 24-11-2011 09:39 PM

出車了,真係好期待,不過睇相應該人同車一Set出,隻Another Agito好似係新Body??
SIC 點解現在才出車架,G3X 及 ANOTHER 果兩架我都買了4EYE 版呀.........:70::70:,
不過出GILL 真是太好了!!
回復 8# Agent-Smith

下!咁隻G3X同Agito又重新出過呀!?Bandai咁搵笨既