Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Tamashii Nation 2011 (展品集中區)

咦~
tiger拎住件衫....正喎~:he:
唔知佢點出隻不知火呢
ricky0706 發表於 24-11-2011 04:34 PM

:35:不知火舞留俾山口出女皇之门得唔得?
回復 74# S20081997

combatさん超合金!
即是隻pest-xさん出硬啦! :handshake:
一定不買...:*

魂展2011 --- 魔戒可动 新品 SIC (轉)

魂展2011 --- 魔戒可动 新品  SIC (轉)

SIC终于出摩托喇~

1/6的SIC...

再下個是教皇出浴...:70:
開發決定了.........
rider666 發表於 24-11-2011 06:51 PM

GOOD!
SHF FAN HERE....

1. shf 終於都到電王喇~~~:43: 感動中......

但感動還感動,

TEDDY 藍黑色差太大喇卦?反而黑 MOMO 就幾好~
5 子又出過? 玩野 !! 咁我之前個幾隻點算 ?
SWORD FORM......擺 POSE 個位仁兄係咪好討厭電王? 搞到我睇落覺得好似怪怪地......

2. FOURZE 原 FORM 太 SLIM 唔似, 但 ELECTIC 同 FIRE FORM 又出奇地唔錯~
但我會追哂 D PARTS 先奇......

3. 強人都出喇~~成型昭和做得咁靚, BLACK 唔出 VER 2 就奇......

4. OOO 紫眼版......我冇咁 DIE HARD 囉~~留番比死士.....我唯一想要既雀仔完全版呢?

5. TERRY.....好 SURPRISE.....但唔睇好~~又冇阿舞......
SWORD FORM,黑MOMO元袓巴魯坦,Banshee,完全ANKH限你半年出晒,我要玩啊
異魔神套3裡面有冇野.....?個 ...
TsChoi 發表於 24-11-2011 08:41 PM

:$同求叽叽兵。
:52:OH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
皇級水瓶座
又話呢個系列成本高唔再出,點知出隻咁GE野:o
現在,,,,
小弟感到十分的激昂:$